<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner 1920x607 CRM Network2

BLIV EN DEL AF VORES

CRM Network

OG FÅ INSPIRATION TIL SUCCES MED JERES CRM

Simplifying Business

CRM Network.

Amesto er eksperter indenfor ERP, CRM og BI. Vi er overbevist om, at kombinationen af ​​teknologi og mennesker kan skabe unikke løsninger, der kan forenkle forretningsdriften for både nystartede virksomheder og store virksomheder og organisationer. CRM Network er en vigtig arena for at dele erfaringer og øge kompetencen i brugen af ​​CRM-løsninger.

Vi har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes.

I dette netværk bidrager vores eksperter med deres viden, kunderne deler ud af deres erfaringer og vi inviterer eksterne specialister til at inspirere. Med CRM-netværk ønsker Amesto at stimulere og udfordre, samtidig med at den enkelte deltager får mulighed for at deltage og sikrer værdien af ​​vores netværk.

Bliv en del af CRM Network.

Vi er sikre på, at det vil være værdifuldt for dig at deltage i vores netværksmøder, at vi refunderer deltagergebyret, hvis du ikke er tilfreds med udbyttet.

HVEM BØR VÆRE EN DEL AF CRM NETWORK?

Alle virksomheder som arbejder med salg, leverance og kunder har brug for en god CRM-løsning. For at få succes med CRM er det vigtigt at have en høj grad af ejerskab til virksomhedens egen løsning. Har du ansvaret for at drifte og udvikle virksomhedens CRM-løsning, så vil du opleve en stor værdi i at være en del af CRM Network.

INDHOLD

CRM Network afholdes som en række virtuelle eller fysiske møder. Desuden vil relevant information løbende blive delt med deltagere i netværket. Der afholdes 6 virtuelle møder i løbet af et kalenderår. Hvert møde har ét hovedtema foruden en række relevante undertemaer – alle med fokus på salg, marketing og service.

Foreløbig dagsorden

Næste netværksmøde.

Hvornår?

Torsdag den 23. maj kl. 09:00 til 10:30.

 

Dagsorden:

The Rule of 78 af Liza Collin

Lær hvordan Rule of 78 kan hjælpe din organisation med at forstå og håndtere forsinkelser ved produktudvikling samt øge hastigheden af en go-to-market-strategi.

Klimarapportering af Christine Lundberg Larsen

Hvad er CSRD? Og skal din virksomhed tage hensyn til klimarapportering? Christine Lundberg Larsen giver dig svarene på næste netværkstræf.

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1

Pris

I 2024 vil det være muligt at deltage gratis i vores netværksmøder. Inviter gerne en kollega eller to med! Vi kommer til at have mange forskellige temaer, så det kan variere, hvem de forskellige møder passer bedst til. 

Kommende samlinger

  • 23. maj 2024

Mere information kommer snart.