<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto Solutions Kundereferencer

#ASKMORE

Kundereferencer.

Læs hvad vores kunder siger om os

Amesto Solutions

Langt de fleste virksomheder får dagligt mange henvendelser fra kunder og andre eksterne parter. Hvordan disse henvendelser håndteres, er meget varierende. Amesto bruger SuperOffice Service, et system bygget til at modtage, spore og følge op på kundehenvendelser uanset kanal.

Læs mere om Hvordan Amesto bruger SuperOffice Service

TEKNIQ Kvalitet

I sommeren 2020 var TEKNIQ kvalitet i gang med en process, hvor de skulle vælge deres fremtidige CRM-system, og i den forbindelse kom de i kontakt med Amesto Solutions. Resultatet blev at SuperOffice nu fungerer som Mastersystem, og at der er sparet mange times manuelt arbejde.

Læs mere om SuperOffice og TEKNIQ Kvalitet

Amesto

I marts 2021 begyndte vi at se på forskellige løsninger, og valget faldt på Hubspot CRM-platformen. I september 2021 havde vi en aftale på plads, hvor valget faldt på en Enterprise-løsning.

Læs mere om Amestos rejse med HubSpot CMS

Skoringen

Med over 200 butikker og 65 forskellige ejere på tværs af Norge og Danmark har Skoringen oplevet værdien af ​​at have et fælles rapporteringssystem. Med OneStop Reporting udføres regnskabet effektivt og nemt med automatiserede rapporter.

Læs mere om OneStop reporting hos Skoringen

Truecommerce

Deres gamle Axapta-løsning, stod for at skulle udskiftes, da den ikke længere kunne opgraderes. Samtidig savnede de en løsning som bedre kunne håndterer deres meget komplekse set-up i forhold til rabatstrukturer, abonnementer etc.

Læs om Visma Business hos Truecommerce

Frellsen Kaffe

Ledelsen hos Frellsen er gået fra gammeldags gefühl til at ha’ håndfast viden via Visma Business. Virksomheden håndterer årligt ca. 50.000 følgesedler elektronisk, og det sparer både tid og øger servicen over for kunderne.

Læs mere om Visma Business hos Frellsen

YX Smøreolie

4 ERP-systemer og 5 dommere skulle der til for at afgøre hvem der skulle løbe af med titlen som nyt forretningssystem for YX Smøreolie. Konkurrencen var benhård, og deltagerne måtte igennem både boot camp, tests og hjemmeopgaver, før Visma Business løb af med sejren.

Læs mere om Visma Business hos YX Smøreolie

Henning Stæhr

Henning Stæhr har fået indført SuperOffice og har med partneren Amesto Solutions fået tilpasset løsningen så den opfylder deres specifikke behov. ”Nu kan vi orientere os om alt. Når en sælger skal på kundebesøg kan han nemt se data for det forrige besøg samt kollegaernes besøg.

Læs mere om SuperOffice hos Henning Stæhr

Elma Instruments

Visma Business samler økonomi, logistik og salg i ét ERP-system, og med en ny serviceportal er sagshåndteringen hos Elma effektiviseret."Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system.

Læs mere om Visma Business hos Elma Instruments

Torghattan Aqua

For en stor og alsidig koncern som Torghattan Aqua er det afgørende at have effektive, skalerbare og skybaserede systemer med god support. Så da de havde brug for en ny ERP-løsning, faldt valget på Visma.net og Amesto Solutions.

Læs mere om Visma.net hos Torghattan Aqua

Læger uden grænser

ERP-systemet Visma Business kombineret med BI-systemet OneStop Reporting hjælper Læger uden Grænser med at holde de administrative omkostninger nede, når nødhjælpen skal ud.

Læs mere om OneStop Reporting og Visma Business hos Læger uden Grænser

Shoe-D-Vision

Implementeringen af et nyt økonomisystem skete som som led i en klar strategi om at styrke Shoe-d-vision og deres 220 medlemsbutikker i Danmark og Norge, så den frivillige kæde står endnu bedre rustet til fremtiden.

Læs mere om Visma Business hos Shoe-D-Vision

Skandi-Bo

De andre systemer var ikke transparente og håndgribelige nok. Det var Visma Business, som derfor blev udvalgt foran de andre bejlere, da Skandi-Bo for et par år siden søgte og fandt et nyt ERP-system.

Læs mere om Visma Business hos Skandi-Bo

CENGER Skandinavia

Ved at implementere en ny webshop løsning har Cenger løftet deres serviceniveau og deres brand visuelt.

Læs mere om Cenger og deres webshop løsning

Henning Stæhr

Visma Business har bragt orden i sagerne hos Henning Stæhr. "Før havde vi en slags kludetæppe-udgave af et Concorde XAL system, der var blevet udbygget igennem årene, siden vi fik det i 90’erne. Til sidst kunne systemet slet ikke dække hverken vores eller vores kunders behov længere."

Læs mere om Visma Business hos Henning Stæhr

Pagunette

Med automatisering og Visma Business er Pagunette gået fra 7 til 4 personer i salgsafdelingen.

Læs mere om Visma Business hos Pagunette

Elwis Royal

Tidligere brugte Elwis Royal 30 minuter på at køre en enkelt rapport, og dem har de 6 af. Så når de havde ændringer til en rapport, skulle de vente 30 minutter for at se resultatet.

Læs hvordan Elwis Royal har opnået store tidsbesparelser

DSV Transport

Fleksibiliteten i Visma Business er vigtig for DSV Transport. For det betød, at de kunne få systemet opbygget, så det passede til deres forretning og arbejdsgange. For eksempel med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.

Læs hvordan Visma Buisness giver DSV Transport fleksibilitet

DFDS

DFDS har udsat Visma Business for en benhård omgang Lean Management. Dermed er systemet nu fuldt rustet til at styre de enorme mængder data fra en levende og mangfoldig koncern, der er blevet Nordeuropas største i branchen.

Læs hvordan Visma Business har hjulpet i Lean processen

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen har haft Visma Business siden 2004, og de er 23 samtidige brugere på ERP-systemet. Til Visma Business har de blandt andet tilknyttet modulerne Visma Document Center (workflow-system), Visma Bankafstemning og Amesto Analyze (Business Intelligence).

Læs om Diabetesforeningen og Visma Business

Baden Jensen

Efter 2 års drift med Visma Business hos Baden-Jensen har ERP-systemet for længst bevist sin værdi, for der er allerede effektiviseret, hvad der svarer til over en fuldtidsstilling i indkøb og økonomi.

Læs hvordan Baden Jensen har sparet

Filcon Filtration

Økonomichef Christian Brun fra Filcon A/S kendte ikke Visma Business, men der gik kun en måned, så var han hooked. I dag vil han ikke undvære sit ERP-system, der giver ham ro i sjælen, trods store, ofte uforudsigelige, projektforløb med levering af røggasfiltre.

Læs hvad Visma Business har gjort for Filcon Filtration

Uno-X

Samlet set kan man sige, at Visma Busines funktionaliteten kommer fuldt ud til sin ret hos Uno-X. De anvender først og fremmest systemet til at undgå fejl og spare tid på kontroller, der sker helt automatisk og langt hurtigere end før.

Læs om hvordan Uno-X bruger Visma Business