Kundereferencer

Hvad siger vores kunder

Kundereferencer

Hvad siger vores kunder

Kundereferencer

Hvad siger vores kunder?

Torgnes AS

For en stor og alsidig koncern som Torgnes er det afgørende at have effektive, skalerbare og skybaserede systemer med god support. Så da de havde brug for en ny ERP-løsning, faldt valget på Visma.net og Amesto Solutions.
Torgnes AS
 

Entrade

Entrade ønskede en skybaseret ERP-løsning med et stærkt logistik-modul og gode muligheder for automation. Efter dialog med Amesto valgte Entrade, grundet Amestos store faglighed, at få Amesto til at implementere Visma.net hos dem, som én af de første i Danmark.
Entrade (ERP)
 

Uno-X Smøreolie (ERP)

4 ERP-systemer og 5 dommere – i løbet af sidste efterår blev det afgjort, hvem der skulle løbe af med titlen som nyt forretningssystem for Uno-X Smøreolie. Konkurrencen var benhård, og deltagerne måtte igennem både boot camp, tests og hjemmeopgaver, før Visma Business løb af med sejren.
Uno-X Smøreolie

Læger Uden Grænser (BI og ERP)

Visma Business (ERP-system) og OneStop Reporting (BI-system) hjælper Læger uden Grænser med at holde de administrative omkostninger nede, når nødhjælpen skal ud.
Læger uden Grænser

Entrade-flow

Flow er Amestos sikre, skybaserede integrations-platform, hvor Amesto udvikler og vedligeholder dine integrationer.Med Flow kan vi samle alle dine integrationer et sted, uden du skal have udgift og besvær med egne servere, og uden at du skal bruge tid på opdateringer og patching.
Entrade FLOW integration
 

Frellsen Kaffe (ERP)

Ledelsen hos Frellsen er gået fra gammeldags gefühl til at ha’ håndfast viden via Visma Business. Virksomheden håndterer årligt ca. 50.000 følgesedler elektronisk, og det sparer både tid og øger servicen over for kunderne. Følgesedlerne bruges nemlig som faktureringsgrundlag og som opslagsværk, hvis...
Se mere om Frellsen

DSV Transport (ERP)

Fleksibiliteten i Visma Business var vigtig for DSV Transport, for det betød at de kunne få systemet opbygget så det passede til deres forretning og arbejdsgange. Blandt andet med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.
DSV Transport

DFDS (ERP)

DFDS har opgraderet Visma Business og udsat det for en benhård omgang Lean Management. Dermed er systemet nu fuldt rustet til at styre de enorme mængder data fra en levende og mangfoldig koncern, der er blevet Nordeuropas største i branchen.
Se mere om DFDS
 

Pagunette (ERP)

Det er kun tekstilerne, der får lov til at flagre frit hos gardingrossisten Pagunette A/S. Intet er overladt til tilfældighederne i det trimmede logistikflow, der er iscenesat af Visma Business.
Se mere om Pagunette
 

Solberg & Hansen (CRM)

Online Signature er meget enkelt at bruge. Det er vældig hurtigt både at oprette kontrakter og sende dem til signering. Alle vores sælgere har gennemgået hvordan de gør det, og så længe kunden læser e-mail er det vældig hurtigt at gøre.
Solberg & Hansen

Diabetesforeningen (ERP)

Et optimalt ERP-system for foreninger: Diabetesforeningen lægger stor vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i Visma Business. Med ét system til økonomi-, medlems- og organisationsstyring højnes datasikkerheden og genkendeligheden for brugerne.
Se mere om Diabetesforeningen

Elwis Royal (BI)

- Efter vi har fået OneStop Reporting har vi gjort rapporterne dynamiske, og så tager det tilmed kun maksimalt 1 min. og 30 sekunder at køre en rapport - Samlet har vi opnået en tidsbesparelse på 3 timer pr. måned.
Elwis Royal
 

Henning Stæhr (ERP)

Visma Business kommer til at betyde, at vi tjener flere penge. Ganske enkelt fordi vi arbejder smartere, end vi gjorde før. Vi regner med hurtigt at omsætte for 5-10 % mere, fordi vores service bliver højere.
Henning Stæhr
 

Uno-X Automat (ERP)

Når Visma Business starter på alle cylindere hos Uno-X Automat i begyndelsen af det nye år, vil systemet skønsmæssigt kunne spare, hvad der svarer til 2-3 fuldtidsstillinger.
Uno-X Automat

Elma Instruments (ERP)

"Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige. Amesto Solutions leverer en ERP-løsning tilpasset nordiske virksomheders behov."
Se mere om Elma Instruments

Q-Pet (ERP)

Visma Business gør det nemt for Q-Pet at være opdateret hele tiden, og fleksibiliteten og udviklingsmulighederne fremtidssikrer Q-Pet som grossist-virksomhed.
Se mere om Q-Pet
 

Henning Stæhr (CRM)

"Amestos konsulenter lyttede til vores behov og har lavet en løsning, som sikrer, at sælgerne altid har kundebesøg i kalenderen, samt at vi ikke går glip af kundebesøg. Resultatet er, at vores kunder ikke føler sig overset, og vi sparer meget tid på planlægningen og sikrer indtjeningen."
Henning Stæhr og SuperOffice
 

Baden Jensen

Amesto har sparet Baden-Jensen for over 100.000 årligt, og de har effektiviseret hvad der svarer til lidt over en fuldtidsstilling med ERP-systemet Visma Business. Besparelserne skyldes øget effektivitet og smartere procedurer, og fremtidigt forventes langt lavere IT-udgifter.
Baden-Jensen