<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto Solutions Kundereferencer

#ASKMORE

Kundereferencer.

Læs hvad vores kunder siger om os

Frederiksen Scientific A/S

I mere end 60 år har Frederiksen Scientific produceret undervisningsudstyr med passion for naturvidenskab. Frederiksen Scientific bruger SuperOffice Service for å forenkle deres forretningsprocesser.

Læs mere om Frederiksen Scientific og SuperOffice Service

eboks

Eboks skiftede til ERP-systemet Visma.net ERP ved hjælp af Amesto Solutions. Efter implementeringen har Eboks effektiviseret deres forretningsprocesser. Læs mere om hvordan Visma.net ERP påvirkede driften af Eboks.

Læs mere om eboks og visma.net erp

TEKNIQ Kvalitet

I sommeren 2020 var TEKNIQ kvalitet i gang med en process, hvor de skulle vælge deres fremtidige CRM-system. I den forbindelse kom de i kontakt med Amesto Solutions. Resultatet blev, at SuperOffice nu fungerer som mastersystem, og at der er sparet mange times manuelt arbejde.

Læs mere om SuperOffice og TEKNIQ Kvalitet

Amesto

I marts 2021 begyndte vi i Amesto at se på forskellige CRM-løsninger, og valget faldt på Hubspot CRM-platformen. I september 2021 havde vi en aftale på plads om en Enterprise-løsning.

Læs mere om Amestos rejse med HubSpot CMS

Skoringen

Med over 200 butikker og 65 forskellige ejere på tværs af Norge og Danmark har Skoringen oplevet værdien af ​​at have et fælles rapporteringssystem. Med OneStop Reporting udføres regnskabet effektivt og nemt med automatiserede rapporter.

Læs mere om OneStop reporting hos Skoringen

Truecommerce

Den gamle Axapta-løsning hos TrueCommerce, stod for at skulle udskiftes, da den ikke længere kunne opgraderes. Samtidig savnedes en løsning som bedre kunne håndtere deres meget komplekse set-up inden for rabatstrukturer og abonnementer.

Læs om Visma Business hos Truecommerce

Frellsen Kaffe

Ledelsen hos Frellsen er gået fra gammeldags Gefühl til håndfast viden via Visma Business. Virksomheden håndterer årligt ca. 50.000 følgesedler elektronisk, og Visma Business sparer tid og øger kvaliteten af servicen over for kunderne.

Læs mere om Visma Business hos Frellsen

YX Smøreolie

4 ERP-systemer og 5 dommere skulle der til for at afgøre, hvem der løb med titlen som nyt forretningssystem for YX Smøreolie. Konkurrencen var benhård, og deltagerne måtte igennem både boot camp, tests og hjemmeopgaver, før Visma Business løb af med sejren.

Læs mere om Visma Business hos YX Smøreolie

Henning Stæhr

Henning Stæhr har med indførelse af SuperOffice sammen med partneren Amesto Solutions fået tilpasset løsningen, så den opfylder deres specifikke behov. ”Nu kan vi orientere os om alt. Når en sælger skal på kundebesøg kan han nemt se data for det forrige besøg samt kollegaernes besøg."

Læs mere om SuperOffice hos Henning Stæhr

Amesto Solutions

Langt de fleste virksomheder får dagligt mange henvendelser fra kunder og andre eksterne parter. Der er stor forskel på, hvordan virksomheder håndterer de mange henvendelser. Amesto Solutions bruger SuperOffice Service, der er bygget til at modtage, spore og følge op på henvendelser uanset kanal.

Læs mere om Hvordan Amesto bruger SuperOffice Service

Elma Instruments

Visma Business samler økonomi, logistik og salg i ét ERP-system. Med deres ny serviceportal er sagshåndteringen hos Elma effektiviseret. "Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system.

Læs mere om Visma Business hos Elma Instruments

Torghattan Aqua

For en stor og alsidig koncern som Torghattan Aqua er effektive, skalerbare og skybaserede systemer med god support afgørende. Da de havde brug for en ny ERP-løsning, faldt valget på Visma.net og Amesto Solutions.

Læs mere om Visma.net hos Torghattan Aqua

Læger uden grænser

ERP-systemet Visma Business kombineret med BI-systemet OneStop Reporting hjælper Læger uden Grænser med at holde de administrative omkostninger nede, når nødhjælpen skal ud.

Læs mere om OneStop Reporting og Visma Business hos Læger uden Grænser

Shoe-D-Vision

Sho-d-vision styrkede sin position igennem implementering af et nyt økonomisystem. Det skete som som led i den frivillige kædes strategi om at styrke Shoe-d-vision, sådan at deres 220 medlemsbutikker i Danmark og Norge er rustet til fremtiden.

Læs mere om Visma Business hos Shoe-D-Vision

Skandi-Bo

Skandi-bo valgte Visma. De andre systemer var ikke transparente og håndgribelige nok. Derfor blev Visma Business valgt foran de andre bejlere, da Skandi-Bo for et par år siden søgte og fandt et nyt ERP-system.

Læs mere om Visma Business hos Skandi-Bo

CENGER Skandinavia

Ved at implementere en ny webshop-løsning har Cenger løftet deres serviceniveau og brand visuelt.

Læs mere om Cenger og deres webshop løsning

Henning Stæhr

Visma Business har bragt orden i sagerne hos Henning Stæhr. "Før havde vi en slags kludetæppe-udgave af et Concorde XAL system, der var blevet udbygget igennem årene, siden vi fik det i 90’erne. Til sidst kunne systemet slet ikke dække hverken vores eller vores kunders behov."

Læs mere om Visma Business hos Henning Stæhr

Pagunette

Med automatisering og Visma Business er Pagunette gået fra 7 til 4 personer i salgsafdelingen.

Læs mere om Visma Business hos Pagunette

Elwis Royal

Tidligere brugte Elwis Royal 30 minuter på at køre en enkelt rapport, og dem har de 6 af. Så når de havde ændringer til en rapport, skulle de vente 30 minutter for at se resultatet.

Læs hvordan Elwis Royal har opnået store tidsbesparelser

DSV Transport

Fleksibiliteten i Visma Business er vigtig for DSV Transport. Den gjorde det muligt at skabe en løsning, der passer til deres forretning og arbejdsgange. For eksempel med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.

Læs hvordan Visma Buisness giver DSV Transport fleksibilitet

DFDS

DFDS har udsat Visma Business for en benhård omgang Lean Management. Dermed er systemet nu fuldt rustet til at styre de enorme mængder data fra en levende og mangfoldig koncern, der er branchens største i Nordeuropa.

Læs hvordan Visma Business har hjulpet i Lean processen

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen har haft Visma Business siden 2004 har har 23 samtidige brugere af ERP-systemet. Til Visma Business har de blandt andet tilknyttet modulerne Visma Document Center (workflow-system), Visma Bankafstemning og PowerAnalyze (Business Intelligence).

Læs om Diabetesforeningen og Visma Business

Baden Jensen

Efter 2 års drift med Visma Business har ERP-systemet for længst bevist sin værdi hos Baden-Jensen. Virksomheden har allerede effektiviseret, hvad der svarer til mere end en fuldtidsstilling inden for indkøb og økonomi.

Læs hvordan Baden Jensen har sparet

Filcon Filtration

Økonomichef Christian Brun fra Filcon A/S kendte ikke Visma Business. Men der gik kun en måned, så var han hooked. I dag vil han ikke undvære sit ERP-system, der giver ham ro i sjælen i en hverdag med store og ofte uforudsigelige projektforløb med levering af røggasfiltre.

Læs hvad Visma Business har gjort for Filcon Filtration

Uno-X

Samlet set kan man sige, at Visma Business mange funktioner kommer fuldt ud til deres ret hos Uno-X. Uno-X anvender først og fremmest systemet til at undgå fejl og spare tid på kontroller, som nu sker helt automatisk og langt hurtigere end før.

Læs om hvordan Uno-X bruger Visma Business