Kundecases

Hvad siger vores kunder

Kundereferencer

Hvad siger vores kunder?

Uno-X Smøreolie

4 ERP-systemer og 5 dommere – i løbet af sidste efterår blev det afgjort, hvem der skulle løbe af med titlen som nyt forretningssystem for Uno-X Smøreolie. Konkurrencen var benhård, og deltagerne måtte igennem både boot camp, tests og hjemmeopgaver, før Visma Business løb af med sejren.
Se mere om Uno-X Smøreolie

Frellsen Kaffe og Chokolade

Ledelsen hos Frellsen er gået fra gammeldags gefühl til at ha’ håndfast viden via Visma Business. Virksomheden håndterer årligt ca. 50.000 følgesedler elektronisk, og det sparer både tid og øger servicen over for kunderne. Følgesedlerne bruges nemlig som faktureringsgrundlag og som opslagsværk, hvis...
Se mere om Frellsen

DSV Transport

Fleksibiliteten i Visma Business var vigtig for DSV Transport, for det betød at de kunne få systemet opbygget så det passede til deres forretning og arbejdsgange. Blandt andet med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.
Se mere om DSV Transport

DFDS

DFDS har opgraderet Visma Business og udsat det for en benhård omgang Lean Management. Dermed er systemet nu fuldt rustet til at styre de enorme mængder data fra en levende og mangfoldig koncern, der er blevet Nordeuropas største i branchen.
Se mere om DFDS

Pagunette

Det er kun tekstilerne, der får lov til at flagre frit hos gardingrossisten Pagunette A/S. Intet er overladt til tilfældighederne i det trimmede logistikflow, der er iscenesat af Visma Business.
Se mere om Pagunette

Diabetesforeningen

Et optimalt ERP-system for foreninger: Diabetesforeningen lægger stor vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i Visma Business. Med ét system til økonomi-, medlems- og organisationsstyring højnes datasikkerheden og genkendeligheden for brugerne.
Se mere om Diabetesforeningen

Uno-X Automat

Når Visma Business starter på alle cylindere hos Uno-X Automat i begyndelsen af det nye år, vil systemet skønsmæssigt kunne spare, hvad der svarer til 2-3 fuldtidsstillinger.
Se mere om Uno-X Automat

Elma Instruments

"Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige. Amesto Solutions leverer en ERP-løsning tilpasset nordiske virksomheders behov."
Se mere om Elma Instruments

Q-Pet

Visma Business gør det nemt for Q-Pet at være opdateret hele tiden, og fleksibiliteten og udviklingsmulighederne fremtidssikrer Q-Pet som grossist-virksomhed.
Se mere om Q-Pet