<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Med Visma Business har DVS Transport fået den ønskede fleksibilitet.

#ASK MORE

Med Visma Business har DSV Transport fået den ønskede fleksibilitet.

Amesto tilbyder en gennemtestet standard transportløsning med Visma Business som er 100 % åbent for integrationer. Derfor kan du få en transportløsning som opfylder netop dine behov og krav til systemet.


"Fleksibiliteten i Visma Business er vigtig for DSV Transport. For det betød, at vi kunne få systemet opbygget, så det passede til vores forretning og arbejdsgange. For eksempel med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.

Det er meget vigtigt for os, at Amesto Solutions forstår vores forretningsprocesser. De satte sig godt ind i vores forretning og det har været et stort plus. Vi er meget glade for Amestos håndtering af vores udfordringer."

Nicolai Raun, Salgschef, Øst

,

Visma Business giver stor fleksiblitet til DSV Transport.

En af de store kunder der benytter sig af Visma Business og Amesto Solutions er DSV Transport, der erstattede fire forskellige systemer med Visma Business og i dag står med en stærk transportløsning.

Amesto tilbyder en gennemtestet standard transportløsning med Visma Business som er 100 % åbent for integrationer. Derfor kan du få en transportløsning som opfylder netop dine behov og krav til systemet.

DSV Transport startede implementeringen af Visma Business tilbage i 2012. Den gang havde de fire forskellige systemer, blandt andet et til at generere tilbud i og et andet til at bogføre i. De ville derfor gerne have et system, hvor de kunne samle det hele.

Fleksibiliteten i Visma Business var vigtig for DSV Transport, for det betød at de kunne få systemet opbygget så det passede til deres forretning og arbejdsgange. Blandt andet med opbygning af skærmbilleder og placering af knapper på skærmen.

DSV Transport er 75 brugere på Visma Business. 
De benytter også Visma Document Center, Visma Reporting og Webservice.

dsv

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os