<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Salg, markedsføring og kundeservice

SuperOffice CRM.

SuperOffice er en moderne CRM-løsning, der hjælper dig med at opbygge stærke, langvarige relationer og omsætte dem til en god forretning.

Hvorfor SuperOffice?

SuperOffice kan hjælpe dig med at nå dine vigtigste mål!

SALG, MARKEDSFØRING OG KUNDESERVICE
Bedre marketing- og salgsresultater kommer af at kende og nå ud til den rigtige målgruppe, og det kan du få hjælp til i SuperOffice Marketing. Med SuperOffice Sales får du mere præcise prognoser, salgspipeline og giver dig den salgssupport, du skal bruge for at vinde mere salg. Med SuperOffice Service sætter du kundehenvendelser i system og får den support, du skal bruge for at yde en bedre kundeservice.

FUNKTIONALITET I SUPEROFFICE
En række CRM-funktioner i SuperOffice hjælper dig med at organisere og samle kontaktinformationen på ét sted og giver dig samtidig fuld kontrol over salg, opfølgninger, dokumenter og e-mails. Der findes også en række smarte SuperOffice add-ons, så du kan tilpasse CRM-systemet efter dine behov. I tillæg er SuperOffice i overensstemmelse med persondataloven GDPR.

Gratis Guide

En komplet guide til valg af nyt CRM System.

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for at opbygge bedre kundeforhold.

Simplifying Business

Få yderligere funktionalitet i SuperOffice.

Med Amesto Apps får du mulighed for at udvide funktionalitet i din SuperOffice, ved fx at integrere en ekstern applikation som nps.today eller ved at få vist data fra dit ERP-system på en seperat fane på kundekortet. Mulighederne er mange.

NPS For SuperOffice

En plug-and-play connector sørger for fuld integration mellem din SuperOffice og NPS-løsningen nps.today, så du kan arbejde målrettet med NPS, og agere proaktivt over for dine kunder.
NPS for SUperOffice

Amesto Insight

Amesto Insight er en Power BI konnektor til SuperOffice CRM, som kopierer al SuperOffice data til Power BI, og dermed giver mulighed for at viasualiserer og bearbejde data på en helt ny måde.
Amesto Insight

Phone Integration

Med Phone Integration bliver du ført direkte til de rigtig oplysninger i SuperOffice når telefonen ringer. Du får ligeledes mulighed for nemt at registrere dine opringninger i, eller ringe op til kunder og kontaktpersoner direkte fra SuperOffice.

PDF Manager

Sikker konvertering af SuperOffice-dokumenter til PDF. Opret en PDF-kopi af alle typer af SuperOffice dokumenter og send dem via mail med et enkelt klik, samtidig med at de lages i SuperOffice til senere brug

DocArc

Kombiner det kendte og fleksible fra mappestrukturer i Windows Stifinder med den enkle og brugervenlige grænseflade i SuperOffice, og få forenklet håndteringen af store dokumentmængder i SuperOffice både mod Projekter og Kontakter.

Datasync

DataSync tilbyder enkel og automatiseret synkronisering af data mellem eksterne datakilder og SuperOffice. Datakilder kan være økonomisystemer, andre forretningssystemer eller systemer baseret på SQL, Excel, TXT-filer m.fl.
Phone Integration
Online signature

Expander Design Suite

Det absolut mest fleksible og effektive designværktøj til SuperOffice. EDS udvider SuperOffice med design, faner, funktionalitet og workflow. Det visuelle resultat er SuperOffice "look and feel". EDS er den ultimate byggeplads når standard SuperOffice ikke er nok.

AD Manager

Med AD Manager er det muligt for IT-afdelingen at foretage SuperOffice brugeradministration i Active Directory, uden at der er behov for at åbne SuperOffice Admin-værktøjet.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.