<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Salg, markedsføring og kundeservice

SuperOffice CRM

SuperOffice er en moderne CRM-løsning, der hjælper dig med at opbygge stærke, langvarige relationer og omsætte dem til en god forretning.

Hvorfor SuperOffice?

SuperOffice kan hjælpe dig med at nå dine vigtigste mål!

SALG, MARKEDSFØRING OG KUNDESERVICE
Bedre marketing- og salgsresultater kommer af at kende og nå ud til den rigtige målgruppe, og det kan du få hjælp til i SuperOffice Marketing. Med SuperOffice Sales får du mere præcise prognoser, salgspipeline og giver dig den salgssupport, du skal bruge for at vinde mere salg. Med SuperOffice Service sætter du kundehenvendelser i system og får den support, du skal bruge for at yde en bedre kundeservice.

FUNKTIONALITET I SUPEROFFICE
En række CRM-funktioner i SuperOffice hjælper dig med at organisere og samle kontaktinformationen på ét sted og giver dig samtidig fuld kontrol over salg, opfølgninger, dokumenter og e-mails. Der findes også en række smarte SuperOffice add-ons, så du kan tilpasse CRM-systemet efter dine behov. I tillæg er SuperOffice i overensstemmelse med persondataloven GDPR.

Gratis Guide

En komplet guide til valg af nyt CRM System

Et CRM-system er et værktøj, der samler alle aktiviteter og al kommunikation mellem virksomheden og dens kunder. Hovedformålet med et CRM-system er at tilbyde de værktøjer, som virksomheden har brug for for at opbygge bedre kundeforhold.

Effektivitet og struktur

Hvor lang tid tager det at gennemføre en supportsag, finde et tidligere fremsendt tilbud, eller en underskrevet aftale? Et CRM-system kan ikke rette alting op med et trylleslag. Men på nogle identificerede områder kan det gøre tingene meget bedre.

Øget kundetilfredshed

God kundeservice handler om at besvare alle henvendelser, så snart de ankommer. I dagens marked forventes det, at du er tilgængelig overalt, og har det fulde overblik. Brug CRM til at øge produktiviteten ved at strømline, hvordan du opbevarer og bruger information.
Øget kundetilfredshed
Effektivitet og struktur

Mersalg

Langt de fleste virksomheder kan øge deres salg til eksisterende kunder, på mange forskellige måder. Der er virksomheder, der elsker deres eksisterende kunder ihjel, men for 99% af os, gælder det at vi kan behandle eksisterende kunder både mere og bedre.

Vind nye kunder

Alle ønsker og har brug for flere nye kunder. Men er det muligt at lave en formel til at bestemme, hvilke af dine potentielle kunder, som er klar til at købe?

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.