<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner Spandow 1920x607-1

#Familien Spandow

People, planet og profit er en god ejerskabsstrategi.

Rentabilitet og bæredygtighed skal ikke ses som to forskellige størrelser, men som to sider af samme sag, siger Arild Spandow, administrerende direktør i Amesto.

Ejerne har valgt at omdirigere et tidligere ensidigt fokus på profit til øget fokus på samfund og mennesker gennem det, der kaldes en Tredobbelt bundlinje. Tredobbelt bundlinje betyder, at vores ledere skal levere på både People, Planet og Profit.

Amesto har arbejdet med det sociale aspekt af forretning siden 2012. Koncernens ejere har implementeret en 3P-model baseret på at måle virksomhederne ikke kun ud fra et økonomisk perspektiv, men også inddrage mennesker og miljø.

Læs også

Fra bæredygtighed til implementeringskraft.

CEO Kristine Hofer Næssfortæller om, hvordan en af udfordringerne ved social værdiskabelse kan være, at social ansvarlighed ofte opfattes som et rent omkostningscenter og ikke et profitcenter. Men værdiskabelse handler lige så meget om nye forretningsmuligheder, der kan forbedre lønsomheden og styrke konkurrencepositionen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os