<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 1 Toppbannere tienne-boulanger-iYcuJQaVTvg-unsplash 1920x1080

SMV:Digital kan ruste din virksomhed med ekspertrådgivning.

14. september 2023

 

Forretningskonsulent Jesper Nielsen godkendt som SMV:Digital-rådgiver

Det er med stolthed, vi kan fortælle, at forretningskonsulent og Manager ERP i Amesto Solutions, Jesper Nielsen, er godkendt som rådgiver af SMV:Digital. Amesto Solutions står dermed endnu bedre rustet til at tilbyde skræddersyet rådgivning til virksomheder, der ønsker at begynde eller videreudvikle deres digitale transformation. Uanset om du søger inspiration eller har en konkret idé i tankerne, er Jesper klar til at vejlede og støtte din virksomhed på denne rejse.

Søg konsulent til dit projekt i SMV:Digital rådgiverdatabasen.

Hvem er SMV:Digital?

I en tid, hvor digitalisering mere end nogen sinde før er nøglen til innovation og vækst, står SMV:Digital klar til at hjælpe danske virksomheder. Gennem skræddersyet rådgivning, kompetenceudvikling og tilskud til teknologiske investeringer, er SMV:Digital en ressource for virksomheder, der stræber efter at nå deres fulde forretningsmæssige potentiale. SMV:Digital drives af Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med alle erhvervshusene. SMV:Digital blev etableret i 2018 og har igennem årene støttet knap 6.000 digitale projekter i dansk erhvervsliv.

Ekspertise i ERP, integrationer og digitalisering

Jesper Nielsen har gennem sin mangeårige karriere i Amesto Solutions opbygget omfattende ekspertise i Visma ERP-systemer, særligt inden for implementering og integration med forskellige platforme. Med sin evne til at kombinere teknisk viden med en dyb forståelse for forretningens behov sikrer Jesper, at de teknologiske løsninger er fuldt ud tilpassede til den enkelte virksomheds unikke krav. Med Jesper som godkendt rådgiver i SMV:Digital, cementerer vi Amesto Solutions position som en kompetent partner for virksomheder i alle størrelser. Vi ser frem til at hjælpe flere virksomheder på deres vej mod en succesfuld digital transformation.

Kontakt os og hør, hvordan din virksomhed kommer med på den digitale rejse.

Jesper Nielsen

SIMPLIFYING BUSINESS

Jesper Nielsen

Forretningskonsulent, Manager ERP i Amesto Solutions, rådgiver om digital omstilling. 

Erhvervshus Midtjylland
Digitaliseringsstyrelsen

Fotograf: Agnete Schlichtkrull