<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner 1920x607 getty-images-AqoH1t4PVA4-unsplash

FØRENDE NORDISK ERP - NU I SKYEN!

Business NXT.

ERP-SYSTEM I SKYEN

Business NXT.

Business NXT er den nye generation af ERP-systemet Visma Business med en webbaseret grænseflade. Datamodellen er den samme, og de fleste processer og funktioner er med fra Visma Business. Det betyder, at rejsen til skyen vil være lettere for dig, som brugerVisma Business. Det er en migration til en cloudbaseret løsning, hvor du får dine data med i skyen med alle de fordele, der hører med. 

Med Business NXT vil jeres brugere fortsat kunne benytte de kompetencer, de allerede her. Dine data og din historik følger med i skyen. Dermed får du let og ubesværet implementeret systemet, og brugeradoptionen internt i firmaet vil ske hurtigt. Alligevel byder Business NXT på en ny og moderne webbrugerflade og rummer alle fordelene ved en cloudbaseret tjeneste.

Business NXT ERP fra Visma

Uno-X eMobility valgte Business NXT

Virksomheden Uno-X eMobility A/S er med udbredelsen af ladestationer langt fremme i udviklingen af grønnere infrastruktur i Danmark. Læs hvorfor Uno-X valgte Amesto Solutions og Business NXT ERP.

unox

Fremtidens ERP-system.

Business NXT er fremtidens ERP-system; sikkert, skalerbart, brugervenligt og fleksibelt.

Kontinuerlige forbedringer

Med Business NXT er du konstant opdateret med de nyeste forbedringer fra Visma. Det er slut med de traditionelle opgraderinger af systemet, som tidligere var nødvendige. Du vil ikke længere have behov for et IT-miljø til dit ERP-system, da det ligger i skyen. Sikkerheden sørger Visma for. Læs de 7 afgørende grunde til at du bør vælge et skybaseret ERP-system.

UNIKT CLOUDBASERET ERP-SYSTEM

Business NXT er skybaseret ERP-system med et design, der gør det muligt at tilpasse arbejdsvinduer og processer, så de passer præcis til dine behov. Der vil desuden blive mulighed for udvidelser af datamodellen. Business NXT muliggør standardiserede løsninger, der sammen med et moderne API, skaber rammer om velfungerende integrationer. Hvad koster Business NXT? Få svaret her!

FUNKTIONER I BUSINESS NXT:

 

 • Regnskab
 • Logistik
 • Fakturering
 • Rykkerprocedure/Inkasso
 • Bankintegration
 • Rapportering
 • Integrationer
 • Brugertilpasning af skærmbilleder
 • Automatisering af forretningsprocesser
 • Hændelsesnotifikationer
 • Smarte assistenter (AI)
 • Tidsstyrede opgaver

VORES

Migreringsmetodik.

Vi har i Amesto vores egen specialiserede metodik, som i trygge hænder migrerer din virksomhed fra dit nuværende forretningssystem til det fremtidssikrede Business NXT.

For at mindske risikoen og maksimere gevinsten ved en migrering til skyen anbefaler vi en trinvis overgang, der indebærer en forbedring og optimering af jeres IT-infrastruktur, samtidig med at I flytter til skyen.

BESTIL

Kortlægningsmøde.

Vi anbefaler, at første trin i processen mod migrering til Business NXT er et kortlægningsmøde med jer. I denne fase ser vi på, hvordan I bruger Visma Business, hvilken opsætning I har, om I benytter specielle skærmbilleder samt hvilke specialer, procedurer og integrationer I i øvrigt måtte anvende. 

Inkluderede tjenester.

Med Business NXT får du hele pakken af tjenester som standard:

AUTOINVOICE

AutoInvoice er en faktureringsløsning, der dækker mange behov, inklusiv afsendelse og modtagelse af e-fakturaer. Al fakturabehandling foregår i Business NXT, så både fakturering og fakturamodtagelse går hurtigt. Du får mindre administration, kan sende fakturaer i alle formater automatisk, får kortere kredittid og bedre kontrol.

AutoPay

AutoPay er en skybaseret løsning for bankintegration. AutoPay er en tjeneste, der automatiserer betalingsstrømmen mellem Business NXT og bankerne på en sikker måde. Du kan betale fakturaer direkte i Business NXT, sende betalinger til godkendelse, få fuld kontrol over alle ind- og udbetalinger samt automatisk bankafstemning. Indkommende betalinger bliver automatisk koblet op mod åbne fakturaer, og informationsstrømmen sker kontinuerligt, så du altid er opdateret.

APPROVAL

Med godkendelsestjenesten Approval kan du nemt godkende eller afvise fakturaer, rejseregninger og udgifter eller ansøgninger om ferie og fravær på mobil eller pc. Du har altid det fulde overblik over dine opgaver og får besked, når du modtager en ny godkendelsesopgave.

OneStop Reporting

Med OneStop Reporting får du en komplet Business Intelligence-løsning, med rapporterings-, budgetterings- og analyseværktøjer for virksomheder af alle størrelser og sektorer. OneStop Reporting er sømløst integreret med Business NXT. Du kan benytte foruddefinerede rapporter eller skræddersy dine egne. Rapporter kan nemt deles med andre slutbrugere, så de kan køre rapporterne og få opdateret data, når de selv har brug for det.

Rapportering i Business NXT

For at træffe de rigtige beslutninger har du brug for indsigt baseret på fakta og ikke kun mavefornemmelse. Vi leverer en vifte af BI- og rapporteringssystemer, som du kan anvende sammen med dit ERP-system. 

OneStop Reporting følger med som standard! Derudover tilbyder vi PowerAnalyze, et cloudbaseret BI, der giver dig hurtig og enkel adgang til et sæt af færdige rapporter, når du har behov for det.

BusinessNXT_Icon_RGB (1)

BUSINESS NXT

Prismodel.

Moderne cloud-tjenester er prissat anderledes end software har været historisk set. I en verden, hvor automatiserede processer, elektroniske dokumenter, avancerede integrationer og kunstig intelligens bliver mere og mere almindelige, ændrer det sig. 

Business NXT har derfor en prismodel, som følger selve brugen af ERP-systemet fremfor antallet af brugere. I Business NXT er der som udgangspunkt ingen prissætning af brugere.

Business NXT er en cloud-tjeneste.  Prisen inkluderer derfor funktioner, som cloud-tjenester typisk indeholder, såsom sikker drift, backup, hyppige opdateringer, dokumentation/kurser, teknisk support m.m. 

Brugergrænsefladen består af ren HTML og kræver kun en browser fra brugerens side, så der løber ingen ekstra omkostninger på her.

Ressourcer

Vi har samlet nogle ressourcer, der er nyttige for dig, som vil vide mere om Business NXT, eller som vil vide mere om, hvordan du kan migrere din Visma Business-løsning til Business NXT. Her kan du også se vores undervisningsvideoer og webinarer præcis, når det passer dig.

Integrationer til Business nXT

Vi har vores eget ekspertteam, som er specialister inden for integration mellem forretningssoftware. Vi integrerer de løsninger vi leverer, sådan at du får en sømløs forretningsløsning skræddersyet til dine behov.

People230_885x466

Migrering til Business NXT

Vi i Amesto Solutions hjælper dig gerne med migreringen til Business NXT. Her kan du læse mere om vores migreringsmetodik eller kontakte os, hvis du ønsker at migrere til den skybaserede ERP-løsning.

Technology186_885x466

10 fordele ved Business NXT

Hvis du har planer om at skifte ERP-system, har du sandsynligvis allerede hørt om Vismas nye store satsning – Business NXT: En cloud-baseret ERP-løsning, der tager over efter sin velkendte forgænger Visma Business. Her er 10 fordele ved Business NXT.

Technology184_885x466

BESTIL KORTLÆGNINGSMØDE OM BUSINESS NXT

For at gøre migreringen til Business NXT mere effektiv starter vi processen med et kortlægningsmøde. Læs mere og book et kortlægningsmøde med en af vores konsulenter.

People203_885x466

Business NXT API bruger GraphQL

Visma har produceret en 90 minutter lang tutorial om GraphQL.

Trippel bunnlinje1 885x466

Tutorials om Business NXT

Visma har lavet en række tutorials for at give dig et bedre indblik i, hvordan Business NXT fungerer. Tag et kig. (NB: På norsk).

Technology141_885x466