<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

SuperOffice_Hero_2120x900 (003)

SIMPLE SOLUTIONS

SuperOffice.

Hver eneste dag samles de om deres vigtigste opgave – nemlig at skabe en CRM-software, der sikrer, at kunden kan opbygge gode loyale relationer til deres kunder. De er ved at gøre drømmen til virkelighed.

#CRM

SuperOffice CRM - Relationer gør en forskel.

SuperOffice har været en del af CRM-branchen i +25 år og er stadig i kraftig vækst. SuperOffice-teamet brænder for at skabe CRM-software, der hjælper virksomheder med at opbygge stærke og loyale kunderelationer. Med SuperOffice CRM får du et 360 graders CRM syn på kunden med fokus på marketing, salg og kundeservice.

En af de store udfordringer ved at implementere en CRM-løsning er at få alle medarbejdere til at bruge systemet. Som vinder af PC World's Best in Test'-prisen fire gange, demonstrerer SuperOffice gentagne gange, at de er et fremragende valg for virksomheder, der ønsker et pålideligt, gennemprøvet CRM-system, som medarbejderne værdsætter og virkelig bruger.

SuperOffice har hovedkontor i Norge med datterselskaber i Sverige, Danmark, Tyskland, Benelux, Storbritannien og Schweiz, og tilsammen arbejder 250 personer i koncernen for at betjene deres 6.000 kunder.

Besøg SuperOffice hjemmeside

Amesto Solutions og SuperOffice

SuperOffice har et bredt partnernetværk både lokalt og globalt med partnere, der både sælger, implementerer og udvikler løsninger til SuperOffice CRM.

Amesto Solutions har samarbejdet med, og leveret SuperOffice CRM i Norge, Sberige og Danmark mange år.

I Danmark er Amesto Solutions den eneste, ud over SuperOffice selv, som kan sælge SuperOffice licenser. Vi har vores eget Nrdiske team dedikeret til CRM, lige fra salg, levering, udvikling og konsulentydelser til support og vedligehold.

Læs mere om SuperOffice CRM

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

KONTAKT OS