<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

VIsma Software.

SIMPLE SOLUTIONS

Visma Software.

Visma Software forenkler din forretning.

#ERP

Visma har Nordens bredeste udvalg af produkter og tjenester

Visma er en af Nordens førende leverandører af software og tjenester knyttet til økonomi, logistik og administration og har mere end 3000 ansatte. Visma forenkler og gør virksomhedsprocesser elektroniske inden for både den private og den offentlige sektor. Kundemassen varierer efter alt fra små iværksættervirksomheder til mellemstore og store virksomheder.

Inden for software leverer Visma systemer for økonomistyring, indkøb/logistik, CRM, løn/personale, e-handel/netbutik, portal/publicering, time/projekt samt retail/butikdata. Visma er et selskab baseret på nordisk kultur og nordiske processer. Deres produkter og tjenester bygger på traditionen med effektive arbejdsrutiner kombineret med høj levestandard og social tryghed.

Visma har Nordens bredeste udvalg af produkter og tjenester, som bidrager til at effektivisere arbejdsprocesser og automatisere manuelle rutiner. 

Besøg Visma Software hjemmesiden

Amesto Solutions og  Visma Software.

ERP er en forkortelse af “Enterprise Resource Planning”, og definitionen af et ERP-system på dansk er i bund og grund ressourcestyringTraditionelt set fungerede et ERP-system ved at samle en virksomheds arbejdsprocesser i ét system. Det kunne inkludere virksomhedens økonomi, salg, indkøb, lager, logistik, projektstyring, osv.

Med os som din Visma Software leverandør, har du den fordel at din ERP-løsning kan rulles ud på tværs af flere Nordiske lande, samtidig med at vi er til stede lokalt. Implementeringen sker gennem lokale kontorer.

Vi kan rådgive og hjælpe dig med at implementere den helt rigtige ERP-løsning. Også efter implementeringen står vi til rådighed for dig og giver dig ERP-support.

Vi tilbyder to forskellige pakker fra Visma Software; Visma Business og Visma.net, som du kan læse mere om nedenfor.

 

On-premise system:
Visma Business

Visma Business er et professionelt forretningssystem, som giver dig fuld kontrol over hele din værdikæde. Fordelen ved Visma Business er, at det er kan tilpasses dine specifikke ønsker, og at det er 100% åbent for integrationer.
Visma Business og Visma.net

Cloud-baseret system:
Visma.Net

Visma.net er et skybaseret ERP-system som tilgåes fra en PC, tablet eller sågar fra mobiltelefonen. Al data, al information – ja, hele systemet, ligger i skyen og opdateres automatisk. Du sparer således omkostningstunge servere og dyre opgraderinger.

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

KONTAKT OS