<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Datawarehouse

HJERTET I DIN BI-LØSNING

Datawarehouse.

  

Simplifying Business

Datawarehouse er hjertet i din BI-løsning.

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre denne tilgængeligt på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan træffe bedre beslutninger.

Datawarehouse er betegnelsen for et databasesystem, der organisere data på en tematisk styret måde. Med andre ord som strukturere data, så de er egnede til analytisk behandling.

Vi kan integrere og koordinere din virksomheds mange forskellige datakilder, for derved at give den bedst mulige informationsbase til beslutningsstøtte på operationelt, taktisk og strategisk niveau.

VI KAN HJÆLPE DIG TIL ET

Bæredygtigt Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice"

  • Design og implementering af et datawarehouse baseret på Microsoft og SAS-teknologi.
  • Dataintegrationstjenester baseret på Microsoft, SAS og Informatica-teknologi.
  • Gennemgang af dit eksisterende datawarehouse og eventuel opgradering til "best practice".
  • Færdiggørelse af dit datawarehouse baseret på Microsoft SQL Server med komponenter fra Pragmatic Works til bl.a. automatisk dokumentation, overvågning og datalinje.
  • Sparringspartner om Datawarehouse spørgsmål eller QA.

Business Intelligence (BI)

Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for hjælp til datavisualisering, datawarehouse design, virksomhedsrapportering eller tilpassede dashboards. Ud over BI-software tilbyder vi også konsulentassistance indenfor Business Intelligence.
Business Intelligence

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper digmed at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige.
AI-Rådgivning

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Maskinlæring

Dataspecialister

Vores højt udannede Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælper dig til at bruge data til at understøtte forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har erfaring fra såvel drift som forskning.
Dataspecialister

BI-Rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.
One-Stop-Reporting

ONE STOP REPORTING

One Stop Reporting (OSR) er en webbaseret BI-løsning til rapportering, budgettering og analyse. OSR komme med en række standardrapporter og det er nemt at bygge flere. OSR er fuldt integrerbart med alle markedets førende ERP-systemer, herunder naturligvis Visma Business og Visma.net.
OSR