Datawarehouse

Business Intelligence

Datawarehouse

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre denne tilgængeligt på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan træffe bedre beslutninger.

Business Intelligence

Datawarehouse

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre denne tilgængeligt på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan træffe bedre beslutninger.

Hjertet i din BI-løsning

Datawarehouse

Datawarehouse er betegnelsen for et databasesystem, der organisere data på en tematisk styret måde. Med andre ord som strukturere data, så de er egnede til analytisk behandling.

Vi kan integrere og koordinere din virksomheds mange forskellige datakilder, for derved at give den bedst mulige informationsbase til beslutningsstøtte på operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Design af Datawarehouse

Erfarne konsulenter

Et Datawarehouse er hjertet i enhver Business Intelligence-løsning, og det rigtige design er afgørende for en velfungerende løsning. Amesto har nogle af landets bedste og mest erfarne konsulenter på dette område, og bruger en proprietær metodologi, der er blevet forfinet over 20 år med utallige projekter. Metodikken, kaldet Rapid Etablering af BI Platform (REBIP), sikrer hurtig og korrekt implementering af et Datawarehouse.

Vi kan hjælpe dig med at bygge

Et bæredygtigt Datawarehouse

Skalerbart og "best practice"

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".

Kontakt os

Vore tjenester omfatter:

  • Design og implementering af et datawarehouse baseret på Microsoft og SAS-teknologi.
  • Dataintegrationstjenester baseret på Microsoft, SAS og Informatica-teknologi.
  • Gennemgang af dit eksisterende datawarehouse og eventuel opgradering til "best practice".
  • Færdiggørelse af dit datawarehouse baseret på Microsoft SQL Server med komponenter fra Pragmatic Works til bl.a. automatisk dokumentation, overvågning og datalinje.
  • Sparringspartner om Datawarehouse spørgsmål eller QA.
 

BI-rådgivning

Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel bruger mange virksomheder mange timer hver uge på at rapportere nøgletal. Vores BI-rådgivere kan hjælpe dig med indsigt og fuldstændig kontrol over dine økonomiske tal.
BI-rådgivning

Maskinlæring

Ved hjælp af maskinlæring og AI kan vi hjælpe med at systematisere og præsentere data. Kunstig intelligens kan støtte virksomheder med alt fra beslutningstagning, automatiseret kundeservice / chatbots, trafikstrøm, kundesegmentering og analyse af fremtidige ressourcebehov.
Maskinlæring og AI

Data Specialister

Vores højt udannede Data Specialister har alle en ph.d. med baggrund i kvantitative emner og kan hjælper dig til at bruge data til at understøtte forandring, digitalisering og værdiskabelse. Alle har erfaring fra såvel drift som forskning.
Data Specialister
 

AI-rådgivning

Vi kan samle information fra interne strukturerede datakilder som f.eks ERP-, CRM- og HRM-systemer med eksterne ustrukturerede data, dvs. data, som ikke findes i egne systemer. På denne måde kan vi skabe ny indsigt, der hjælper vores kunder med at gøre beslutningsprocesserne mere effektive og nøjagtige...
AI rådgivning
 

BI- og rapporteringssystem

Amesto leverer rapporterings- og analysesystemer (Business Intelligence) som giver dig mulighed for enkelt at hente de rapporter, som giver dig fuld styring og kontrol over din virksomhed.
BI og rapportering
 

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig