<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

#ASKMORE

Deltag og bliv inspireret.

Vi ser frem til at møde dig og dine kolleger på et eller flere af vore arrangementer.

Få gratis inspiration

Har du brug for inspiration til at effektivisere din forretning?

Det er vigtigt at vælge løsninger som passer til dine behov og din virksomhed.
 
I mere end 20 år har vi opbygget ekspertise i at rådgive omkring effektivisering af forretningsprocesser og levere integration og implementering af løsninger indenfor  Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relation Management (CRM) og Forretningsanalyse (BI).
 
Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer og dermed give dig inspiration til, hvordan du kan tage ny teknologi i brug, som kan give dig en forretningsmæssig fordel.
people109_466x466-1

Få transportspecifikke behov integreret i din ERP

Få inspiration til hvordan du kan få dine transportspecifikke behov integreret i din ERP-løsning, og hvordan du kan digitaliserer en eller flere af de typiske transportprocesser så som egenkontrol, vejesedler m.m.
Kvadratisk 466x466 fernand-de-canne-ApfyUz5c5Q0-unsplash

Intro til Visma.net til handelsvirksomheder

Visma.net er en integreret og komplet løsning, der fuldt ud automatiserer forretningsprocesser og styrer komplekse, gentagne regnskabsoperationer. Fælg med på vores webinar og se hvorfor Visma.net er en god beslutning for især handelvirksomheder.
Kvadratisk 466x466 thisisengineering-raeng-GzDrm7SYQ0g-unsplash

Intro Visma til Servicevirksomheder

Deltag på webinaret og se hvordan du kan optimere din servicevirksomhed med bedre disponering af serviceteknikere, abonnementsstyret service og reduktion af manuelle processer.

Brug NPS til at få fokus på kundetilfredsheden

En loyal kunde vil følge dig i tykt og tyndt, anbefale og købe dine produkter og ignorere flirtende konkurrenter. Hvad mere kan man ønske sig af en kunde? Deltag på vores webinar, og se hvordan du kan arbejde målrettet med kundetilfredsheden ved hjælp af NPS.

Muligheder med One Stop Reporting

Rapportering, budgetting og analyse med One Stop Reporting. Vi viser hvordan OSR kan hjælpe dig til at få komplet talherredømme i fohold til dine Visma Business og Visma.net tal.
People170_466x466
Woman on top of mountain

NPS for SuperOffice

Vi vil vise dig hvordan du kan arbejde proaktivt med kundemålinger direkte fra SuperOffice.

Opmærksomhedspunkter når du køber ny ERP

Hør hvad du skal være opmærksom på, når du skal igang med at skifte ERP system. Vi vil blandt andet fortælle om forskellene på et cloudbaseret og et lokalinstalleret ERP-system.

Se eller gense

Afholdte webinarer.

Brug aktuel feedback til indsats i alle interaktioner på tværs af kundeoplevelsen.

Mange virksomheder måler, hvor tilfredse deres kunder er.Men kun få bruger svarene aktivt i marketing, salg og kundeservice.I stedet lever målingerne deres eget liv og bliver præsenteret som et facit: ”Se, vi er gået fra 3,2 til 3,3 i sidste kvartal”.

Side 1 Toppbanner headway-F2KRf_QfCqw-unsplash 1920x1080

Sådan skabes værdi med AI.

På dette webinar viser vi konkrete eksempler på AI-projekter fra Norge og Danmark, hvor vi har skabt værdi for vores kunder på kort tid. Vi viser dig også, hvordan du kommer i gang med AI-projekter, og hvad der kræves for at få succes.

Side 1 Toppbanner yuyeung-lau-lr5mTjURI5c-unsplash 1920x1080

Få EN KLAR TIL BRUG POWER BI-LØSNING til VISMA BUSINESS OG VISMA.NET

Med vores nye produkt PowerAnalyze, kommer du hurtigt og omkostningseffektivt i gang med PowerBI. Den standardiserede skybaseret BI-løsning, giver dig adgang til et sæt færdige rapporter, baseret på dine egne Visma Business-data.

People109_2120x900

Amesto Insight, en klar-til-brug PowerBI løsning til SuperOffice.

Amesto Insight er en Power BI connector til SuperOffice CRM, som giver mulighed for, at visualisere alle data lagret i SuperOffice via Microsoft Power BI. På dette webinar kan du se hvor nemt det er at komme i gang med Amesto Insight.

Side 1 Toppbanner chandler-cruttenden-YYemke7BfuE-unsplash 1920x1080

Få datakvalitet i topklasse

Stamdata på dine kunder og leverandører ændrer sig hele tiden, og derfor kan det kan være en udfordring at holde styr på data.Med Bisnode Markedsdata har du hele tiden de nyeste oplysninger om alle danske virksomheder direkte i dit SuperOffice CRM - og det skaber værdi på tværs af alle afdelinger i virksomheden

Side 1 Toppbanner joshua-earle-4UexhWLVcnY-unsplash 1920x1080

Digitalisering i transportbranchen

Hør hvad det er, der gør de største transportører bedre, og hvor meget der er at tjene på at styrke organisationen.

shutterstock_195064307

Få udvalgte data til/fra Visma Business via mobil eller tablet

Med værdifulde data om debitorer, kreditorer og indgåede aftaler som f.eks. prisaftaler i Visma, er det interessant at kunne tilgå disse data, også fra systemer uden for Visma verdenen. Det er nu muligt med Power Apps.

Side 1 Toppbanner austin-distel-gUIJ0YszPig-unsplash 1920x1080-1

Administrer dine SuperOffice CRM dokumenter mere effektivt.

DocArc er en populær SuperOffice CRM-integrationsapp, der giver dig mulighed for at se og administrere dine dokumenter og aktiviteter med den velkendte træmappemappestruktur, som du er vant til i Windows File Explorer.

Architecture81_2120x900