<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Sådan skabes værdi med AI

#askmore

Sådan skabes værdi med AI.

AI er ikke science fiction, det er ikke svært at starte eller implementere, og det kan give meget høj værdi.

Skab værdi med AI.

På dette webinar viser vi konkrete eksempler på AI-projekter fra Norge og Danmark, hvor vi har skabt værdi for vores kunder på kort tid. Vi viser dig også, hvordan du kommer i gang med AI-projekter, og hvad der kræves for at få succes.

Efter at have set optagelsn af webinaret vil du være inspireret til at starte et AI-projekt i din virksomhed, du vil vide, hvad der kræves for at komme i gang, og mere specifikt hvad der kræves for at få succes.

Bliv klogere på AI på 60 minutter.

Bier, Hvaler og Fodbold ... & 6000 % ROI - Hvad har alt dette til fælles?

Vi vil tale om, hvordan vi løser problemer, der aldrig er blevet løst før, ved at tænke helt nyt og bruge AI på nye måder.
Kan AI fortælle, hvordan bier kommunikerer med hinanden? Er hvaler gode datakilder til analyse af krillforekomster? Og kan du bruge kameraet på din mobiltelefon til at analysere fodboldspark?
Dette engagerende indlæg viser utvetydigt, hvordan forskellige problemer kan analyseres med AI, og vil inspirere dig til at starte dit første AI-projekt.

Læs mere Luk

Hurtigere COVID-19 svar med avanceret tekstanalyse

Amesto NextBridge arbejder sammen med Internationale Røde Kors (IFRC) i et projekt støttet af Innovation Norge og Microsoft AI.
Røde Kors modtager løbende rapporter fra alle sine 192 medlemslande og deres titusinder af lokale filialer om covid-19 og andre nødsituationer. Rapporterne er i fri tekst og kommer på medlemslandenes eget sprog. IFRC har en næsten umulig opgave med at analysere rapporterne og forstå situationen.
Vi har brugt en ny NLP-algoritme (Natural Language Processing) til at behandle alle disse fritekstrapporter og give IFRC et overblik. Med dette reducerer de antallet af ressourcer, der bruges til rapportbehandling betydeligt, og de får en hurtigere og bedre forståelse af situationen så de bliver i stand til at gennemføre de mest  passende foranstaltninger hurtigere.

Læs mere Luk

Det er lettere at komme i gang, end du tror.

Hvis du har et godt problem og adgang til data, har du bare brug for nogle smarte dataforskere med det rigtige værktøj. 
Hvis du skal bygge noget avanceret, er det smart at få hjælp fra nogen, der har erfaring. Tiden til at starte dine egne AI-projekter har aldrig været bedre.

Læs mere Luk

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS