<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

prosecco

NÆSTE GENERATION ERP-SYSTEM

Vi lancerer Business NXT - det nyeste ERP i skyen!

16. OKTOBER 2023

Er du klar til fremtidens ERP? 

Vi er stolte af at introducere en ny æra inden for ERP med lancering af Business NXT, det nyeste cloudbaserede ERP fra Visma på vores danske marked. Flere af vores kunder i Norge nyder allerede godt af de mange fordele ved at skifte til Business NXT. Vi glæder os til at assistere og følge vores danske kunder på deres ERP-rejse til skyen!

Nyeste cloudbaserede ERP

Business NXT

Business NXT tager det bedste fra Visma Business, kombinerer den nyeste teknologi og bringer virksomheden i skyen. Det er fremtidsrettet ERP, som gør hverdagen enklere: 

  • Velafprøvet datamodel
  • Kontinuerlige opdateringer uden nedetid
  • Gennemtænkt migreringsproces
  • Åbent API
  • Innovative teknologier
  • Integrationer 

Simplifying Business

Innovativ teknologi gør virksomhedsdriften enklere

Et af de værdifulde aspekter ved Business NXT er, at det er forberedt til den nyeste teknologi. Visma sørger for, at systemet altid er et skridt forn, inden for fx kunstig intelligens og maskinlæring. På den måde er I som virksomhed garanteret, at jeres ERP-system også på langt sigt kan håndtere jeres vækst og vekslende behov. Glem de tunge, fysiske servere og det bøvl, de kan medføre. Med Business NXT i skyen er behovet for omfattende IT-infrastruktur reduceret. Det kan betyde væsentlige besparelser, ikke kun i direkte omkostninger ved servervedligeholdelse, men også i tid og ressourcer brugt på IT-administration.

ungdomar-lag-sport-1

Tryg migrering fra Visma Business

Hvis jeres virksomhed allerede er fortrolig med Visma Business, vil I opleve overgangen til Business NXT naturligt og ligetil. Datamodellen er den samme, og I vil genkende mange af de processer og funktioner, I allerede kender. Behovet for uddannelse og oplæring vil derfor være minimalt. Men det stopper ikke her. Vores dedikerede team af konsulenter, som er trænede i Business NXT, assisterer jer gennem hele processen, der er tilrettelagt efter vores velafprøvede og gennemtænkte migreringsmetodik. Uanset hvor I befinder jer i jeres ERP-rejse, er vi til rådighed, sådan at overgangen bliver en positiv oplevelse, der bringer jeres virksomhed ind i en ny digital tidsalder.

nxt logo

Få en demo af Business NXT

Er I nysgerrige på, hvordan Business NXT kan imødekomme netop jeres specielle behov? Vi inviterer jer til en skræddersyet præsentation, hvor vi dykker ned i jeres unikke forretningsbehov og skitserer det ideelle roadmap for netop jeres ERP-rejse til skyen. Dyk ind i fremtiden med Amesto og opdag, hvordan Business NXT kan løfte jeres forretningssystem til nye højder. Vi ser frem til at guide jer på denne spændende rejse.