ERP-system

SKAL DU KØBE NYT ELLER UDSKIFTE ØKONOMISYSTEMET?

ERP-system

Vi har forretningssystemer og softwareløsninger tilpasset både små og store virksomheder inden for privat og offentlig sektor.

Kontakt os

SKAL DU KØBE NYT ELLER UDSKIFTE ØKONOMISYSTEMET?

ERP-system

Vi har forretningssystemer og softwareløsninger tilpasset både små og store virksomheder inden for privat og offentlig sektor.

Kontakt os

ERP-systemer og integrationer.

Det skal være naturligt at turde stille nye krav til sit ERP-system løbende og uden at man risikerer at det koster kassen og tager flere måneder. Høj ERP-stabilitet og automatisk validering af stamdata/ordredata er et must i moderne ERP-systemer. Gør din ERP-forhandler til din partner på forretningsudvikling og stil krav om at de løbende ”provokerer” dine processer, sætter sig ind i virksomhedens målsætninger/udfordringer og tager medansvar for at det lykkes.

ON PREMISE ELLER ONLINE

Hvilket ERP-system skal du vælge?

Amesto tilbyder en effektiv ERP-løsning uanset om du vil køre din løsning on premise eller i skyen

Visma Business

On-premise forretningssystem: Med Visma Business får du et professionelt system, som giver dig fuld kontrol over hele værdikæden og er 100% åbent for integrationer.
Læs mere om Visma Business
 

Visma.net

Cloud forretningssystem: Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.
Se mere om Visma.net

Økonomi

Økonomisystem til alle størrelser og alle behov. Styrken i vore leverancer er bredden af funktionalitet og tæt integration med systemer inden for andre funktionsområder som CRM, salg, logistik, produktion, rapportering og HR - noget som åbner op for en række besparelser og en komplet forretningsløsning
Læs mere om økonomisystemer
 

Logistik

Amesto Solutions er Danmarks største leverandør af logistiksystemer fra Visma, der giver fuld oversigt og kontrol over varestrømmen.
Se mere om logistiksystem

Dokumenthåndtering

Amesto Solutions har værktøjer til elektronisk dokumenthåndtering, der giver bedre oversigt over indgående fakturaer og enkel adgang til historiske data.
Se mere om dokumenthåndtering

E-handel

Få en webshop med 100 % tæt integration til Visma Business og som byder på flere muligheder i en fremtidssikret og dynamisk e-handelsløsning.
E-handelsløsning

Add-ons

Vores add-ons til Visma Business består af en bred vifte af produkter og løsninger, som vi selv har udviklet efter vores kunders behov og ønsker eller nøje udvalgt fra vores samarbejdspartnere.
Add-ons til Visma