<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Visma net

TRUE CLOUD MED

Visma net.

Visma net ERP er en skybaseret platform, som med fokus på digitalisering, automatisering og integration optimerer virksomhedens daglige processer. 

VISMA NET ERP

Visma net - nyt økonomisystem i skyen.

Visma net ERP er en skybaseret platform fra Visma, til økonomi og logistik.

Visma net har siden 2012 hjulpet små og mellemstore virksomheder med at forløse deres forretningsmæssige potentiale ved at digitalisere, automatisere virksomhedens daglige processer og effektivisere medarbejderes hverdag.

Via brug af apps og integration minimeres fejl og behov for manuel indtastning og samspil med virksomhedens øvrige forretningssystemer optimeres.

Visma net er et system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.

Udnyt de konkurrencemæssige fordele ved mest mulig digitalisering og automatisering af din virksomhed.

  • Opnå bedre resultater gennem bedre overblik, intelligente analyseværktøjer og fokus på afvigelser frem for rapportering.
  • Få uovertruffen indsigt i din forretning og økonomisk kontrol med en løsning tilpasset efter dine behov.
  • Få nem fakturahåndtering med automatiseret leverandørfaktura-scanning og udsendelse af kundefakturaer med Autoinvoice.
  • Implementer automatiserede betalinger med Visma.net Autopay.
  • Undgå besværet med dyre opgraderinger og vedligehold af omkostningstunge servere.
  • Få et integreret system som er enkelt at skalere op og ned.

VISMA NET

Automatiser manuelle processer og arbejd mere effektivt

Visma net ERP er et komplet ERP-system fra Visma, som automatiserer manuelle processer og håndterer komplekse opgaver.

Løsningen passer til virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og skabe vækst ved at effektivisere interne arbejdsgange.

Lær hvordan du kan blive mere effektiv i vores webinar om de 5 vigtigste automatiseringer for din virksomhed

Simplifying Business

Der er mange fordele ved at flytte i skyen.

ØGET EFFEKTIVITET MED AUTOMATISERING

De daglige processer skal, så vidt muligt, digitaliseres og automatiseres, så i får mere tid til at fokusere på jeres kerneforretning. Medarbejdernes manuelle opgaver understøttes med integration og mobile apps. Samspil med andre løsninger, for eksempel webshop, e-faktura eller bank, integreres. Med Visma.net ERP bevarer i overblikket over ordrer, leverance, indkøb, betalinger m.m.

LAVERE OMKOSTNINGER 

Ønsker i at reducere de samlende omkostninger (TCO) til jeres ERP system? Med Visma.net bliver både opsætning, tilpasninger og drift typisk markant lavere. dette skyldes at Visma er delvist predefineret og at der ikke er udgifter til drift af egne servere/IT. Samtidig vil automatisering af rutineprægede processer og optimering af arbejdsgange reducere tidsforbrug på ERP markant.  

SLUT MED DYRE OPGRADERINGER 

Visma.net opdateres automatisk flere gange om året,  som en del af abonnementet. Dette uden udgifter til konsulenter. Det betyder, at I kan udnytte nye features og funktioner løbende. Det frigører tid og sparer udgifter til store opgraderingsprojekter.   

HURTIG ADGANG TIL APPS OG INTEGRATIONER

Amesto, Visma og en række andre udviklingshuse tilbyder apps og integrationer til bla. Webshop, Bank,  betalingsløsninger,  fragt,  fakturagodkendelse og udlæg. På den måde får I den optimale ’end 2 end’-løsning. Har i behov for udvikling, tilbyder Visma.net et veldokumenteret API, som Amesto´s konsulenter er specialister i. 

NEM OVERFLYTNING FRA ANDEN ERP

Amesto hjælper med migrering af kontoplan, struktur og data. Visma.net ERP tilbyder en række foruddefinerede importskabeloner, der gør det nemt at komme hurtigt i gang. Amesto´s dygtige konsulenter tilbyder rådgivning og sparring til jeres belutningsproces.

HØJ SIKKERHED MED AMAZON 

Visma.net er bygget på en meget sikker platform, der driftes via Amazon.  Med Visma.net har i fuld kontrol over brugeradgange, databeskyttelse og GDPR. 

MILJØRIGTIG LØSNING, DER VOKSER MED VIRKSOMHEDEN 

Visma.net kan skaleres løbende i forhold til virksomhedens aktuelle behov. Brugere, funktioner, apps og integrationer kan nemt slås til og fra. Dermed har i altid optimal performance til den laveste mulige pris. Samtidig sparer i miljøet for unødige emissioner og CO2.

NEM ADGANG OVERALT 

Visma.net opfylder de øgede krav til fjernadgang, hjemmearbejdsplads osv. Medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, revisor og konsulenter kan tildeles adgang, bare der er internet. En lang række funktioner kan også udføres via mobiltelefonen, blandt andet dashboards, rapporter, fakturagodkendelse og udlæg. Visma.net giver effektivitet og overblik hvor som helst og når som helst. 

Hvad er Visma net?

Glem VPN-tilslutninger, omkostningstunge servere, opgraderinger og virtuelle miljøer. Visma net er lige så enkel at starte som det er at surfe til en almindelig hjemmeside. Åbn din browser, log ind og begynd at arbejde.

VISMA NET FINANCIALS

Alle traditionelle funktioner samt muligheder for automatisering, avanceret dimensionsstyring, overblik og kontrol via rapporter, afvigelser eller dashboards, samt detaljerede brugerrettigheder. Visma net Financials er en del af Visma net standardpakken.

VISMA NET LOGISTIK

Alle traditionelle funktioner samt blandt andet automatisering af processer, avanceret pris- og rabatstruktur, avanceret indkøb, sæsonudsving og hurtig genbestilling. Visma net Logistik er et tillægsmodul som købes seperat.
Visma.net

VISMA NET LAGER

Lager-modulet indeholder alle de traditionelle lagerstyrings-funktioner samt mulighed for flere lagre, stregkoder, lokation, serienumre, holdbarhed mv. Visma net Warehouse & Replenishment er et tillægsmodul som købes seperat.
Approval

Visma Approval

Med Approval kan faktura nemt godkendes på farten enten via en app. Godkendelsesflows kan tilpasse jeres behov med bla. dimensioner eller beløbsgrænser. En stedfortræder kan udpeges ved ferie eller sygdom.

AUTOINVOICE

Med AutoInvoice sendes faktura via EAN eller e-mail. Leverandørfaktura scannes og digitaliseres og oprettes automatisk i Visma.

AUTOPAY

Visma.net AutoPay fjerner en del af de manuelle processer i forbindelse med afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger, og skaber i stedet en effektiv og automatiseret arbejdsgang, der håndteres direkte i Visma.net ERP

INTEGRATIONER OG API

Visma tilbyder gode muligheder for kundetilpassede integrationer eller færdige integrationer til bla. webshops, lagerpluk via håndscannere, fragt mv.

Prissætning.

Når vi taler priser og Visma.net, så er det ikke én endegyldig løsning, der passer til alle virksomheder.
Hos Amesto Solutions tilbyder vi derfor en pakkeløsning samt muligheden for at udvide med ekstramoduler. Kontakt os for at høre nærmere.