<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Torghatten Aqua AS er rustet til fremtiden med et ERP-system fra Amesto Solutions.

RUSTET TIL FREMTIDEN MED ET

ERP-system fra Amesto Solutions.

Torghatten Aqua AS (tidligere Torgnes AS) er en stor koncern med virksomheder inden for en lang række sektorer - herunder fiskeopdræt, uddannelse og lufttransport. "Der er mange gode ting ved Visma.net, men under koronakrisen har vi især værdsat, hvor let det er, at arbejde hjemmefra. Alt er samlet på en platform, alle medarbejdere har adgang til, hvad de har brug for, og arbejdet i skyen går problemfrit."

Karina Eriksen, Regnskabschef

,

Torghatten Aqua AS (tidligere Torgnes AS) er en stor koncern med virksomheder inden for en lang række sektorer - herunder fiskeopdræt, uddannelse og lufttransport. Siden Karina Eriksen startede hos Torgnes i 2018, har hun flyttet alle koncernens 21 virksomheder til skyen.

- Vi ændrede systemet til Visma.net, fordi vi ville være i skyen, og fordi vi ønskede at være fremadskuende og bruge ny teknologi og nye løsninger, for at give os selv større spillerum, forklarer Karina Eriksen.

Visma.net er et skybaseret, funktionsrigt og skalerbart ERP-system, især egnet til mellemstore til store virksomheder, der ønsker at digitalisere og strømline deres forretning. Omkostningerne i fobindelse med systemet er forudsigelige, og Visma.net dækker behov indenfor alt fra økonomi og finans til logistik og rapportering samt løn og HR.

IMPONERENDE RAPPORTERINGSVÆRKTØJ

Det er ikke en enkel sag at udskifte et helt IT-system. Det er tidskrævende, og Karina Eriksen har brugt en masse energi på at lægge et godt fundament, så de kan vokse og udtrække værdifuld information i fremtiden - det være sig om to, fem eller ti år.

- Det har helt klart været krævende at skifte systemer, men for os, der opererer i mange forskellige sektorer, er det vigtigt med et godt styringsværktøj, der tydeligt viser, hvor vi tjener og ikke tjener penge. Med de forskellige systemer, vi bruger nu, inklusive Visma.net, har vi fået netop det.

Karina Eriksen fremhæver også One Stop Reporting fra Visma som en vigtig brik. Et system som Amesto Solutions også har hjulpet dem med at komme i gang med. Det er en komplet business intelligence-løsning med rapporterings-, budgetterings- og analyseværktøjer.

- One Stop Reporting er integreret med Visma.net og er et godt værktøj, som jeg tror på. Vi får gode rapporter, og derudover ser jeg, at der er et stort potentiale for videreudvikling, ”afslutter Karina Eriksen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os