<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto-ansatte som snakker sammen

BLIV EN DEL AV PILOTPROGRAMMET

Integration mellem SuperOffice og HubSpot.

Simplifying Business

Vil du have salg og marketing til at arbejde tættere sammen?

HubSpot er en af verdens bedste løsninger til marketing automation og et perfekt værktøj for dig, der arbejder med inbound marketing! Bruger du SuperOffice i dag og er nysgerrig på mulighederne for at integrere SuperOffice og HubSpot, så salg og marketing kan arbejde tættere sammen? Amesto udvikler en SuperOffice + HubSpot-integration, og vi søger pilotkunder, der sammen med os vil være med til at udvikle en vellykket integration.

Hvorfor integrere SuperOffice med HubSpot?

 • Modvirke siloen mellem salg og marketing

 • Reducere dobbeltarbejde​

 • Øge produktivitet​

 • Forbedre kundeoplevelse (og medarbejdertrivsel)

 • Forbedre leadproces = Øge SALG

Technology154-466x466

HUBSPOT MARKETINGPLATFORM

HubSpot

HubSpot er en cloudbaseret platform for marketing automation, der specialiserer sig i inbound salg og markedsføring. Den hjælper dig med at tiltrække kvalificerede kundeemner, modne dem til salgsklare leads, og leverer dermed en konstant strøm af kvalitetsleads til din salgsafdeling.

Simplifying Business

Om integrationen.

Hvilken type integration er det?

Integrationen, der udvikles, skal fungere som et bindeled mellem SuperOffice og HubSpot. Integrationen skal sikre et smidigt procesflow, så salg og marketing kan arbejde tættere sammen. Formålet er at gøre det let at synkronisere og opdatere data, hvilket giver et bedre overblik over aktiviteterne hos dine leads og eksisterende kunder. Målet er at kombinere det bedste fra to verdener, så både marketing og salg kan arbejde i optimale systemer.

skærmbillede med diagram

Funktionalitet i Integrationen

Pilotprogrammet for integration mellem HubSpot og SuperOffice er designet til at gøre det muligt for brugere af begge platforme at samarbejde og integrere deres data og arbejdsprocesser mere effektivt. Vi forestiller os, at salgsteamet vil bruge SuperOffice CRM, mens marketingteamet vil bruge HubSpot Marketing Hub & CMS. Her beskrives de funktioner, der er inkluderet i pilotprogrammet:

 • Tovejs-synkronisering af kontakter: Det betyder at kontakter, som er oprettet i enten HubSpot eller SuperOffice, kan synkroniseres mellem begge platforme.

 • Synkronisering af forretningsdata: Forretningsdata, for eksempel firmaets navn, størrelse og branche, kan også synkroniseres mellem HubSpot og SuperOffice, hvilket gør det lettere at have opdaterede data om jeres samarbejdspartnere eller kunder.

 • Synliggørelse af aktiviteter fra HubSpot i SuperOffice: Aktiviteter, der finder sted i HubSpot, vil vises i SuperOffice i webpaneler.

 • Leadgenering og -opfølgning: Med integrationen kan man også lage landingssider og formularer i HubSpot, som kan integreres direkte med SuperOffice. Det gør det lettere at generere leads og følge op på potentielle kunder. Udvalg i SuperOffice kan nemt lægges ind som lister i HubSpot Marketing med henblik på at opsætte automatiserede flows og gøre brug af al den funktionalitet, der ligger i HubSpot.

 • Automatisering: HubSpot har avanceret automatiseringsfunktionalitet, og med integrationen kan man automatisere opfølgningen på leads og kontakter i SuperOffice, baseret på bestemte handlinger de foretager i HubSpot. Konkret sker der det, at når et MQL (Marketing Qualified Lead) opstår i HubSpot, opdateres det som en "Leadticket" i SuperOffice Service.

 • Komplet salgsproces: Integrationen giver også mulighed for å se oprindelsen og kilden bag salgsprocessen i SuperOffice fra HubSpot for at kunne måle ROI på marketing.

Det er værd at bemærke, at da det er et pilotprogram, kan det være at flere funktioner lægges til eller fjernes i fremtiden, baseret på tilbagemeldinger fra de deltagende brugere.

Simplifying Business

Vil du vide mere om pilotprogrammet?

Har du nogen spørgsmål, eller er din virksomhed interesseret i at blive en del af pilotprogrammet? Vi hører gerne fra dig!

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig snarest. 

 

Forudsætninger for at  blive en del af pilotprogrammet:

 1. Du skal bruge SuperOffice Online-versjonen
 2. Du skal bruge HubSpot Marketing Professional Hub
 3. Du skal aktivere Service brugerplanen i SuperOffice 

Tag med os på rejsen!