<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 1920x607 Klimarapportering 1

ON-DEMAND WEBINAR

Sådan kommer du i gang med klimarapportering.

Gode klima- og bæredygtighedsrapporter skaber et godt omdømme og adgang til nye kunder. Vi vil vise dig hvordan du enkelt kan komme i gang med din egen klimarapportering.

 

WEBINAR

Sådan kommer du i gang med klimarapportering

Klimarapportering skaber værdi for virksomheder igennem:

  • at du får et mere positivt omdømme
  • at du får lettere adgang til nye kunder
  • at du er mere attraktiv i kampen om de dygtigste medarbejdere
  • at det bliver lettere at tiltrække kapital
  • og ikke mindst, at du lettere kommer til at opfylde stadigt strammere krav og regler.

 Men hvordan forholder du dig til alt dette? Vi vil gerne vise dig, hvordan du nemt kommer i gang med klimarapportering.

Hos Amesto Solutions har vi længe haft fokus på at give vores kunder gode rapporteringsmuligheder for økonomiske data. Vi afholder nu et webinar, hvor vi viser dig, hvordan du nemt kommer i gang med klimarapportering med Amest Footprints værktøj, og dermed skaber en konkurrencefordel for dig.

Amesto Footprint - er Amesto Solutions søsterselskab, som har udviklet et digitalt værktøj som kan levere et fuldgyldigt klimaregnskab via Power Analyze. Amesto Footprint mission er at blive markedsleder inden for klima - og bæredygtighedsrapportering og Amesto Footprint ønsker at bidrage til målbar, forbedret bæredygtighed for sine kunder. 

I dette webinar taler Lena Nørbæk med Nordic Product Manager i Amesto TechHouse, Marcus Solum, om klimarapportering og tager dig igennem Amestos løsning herom.

Udfyld skemaet og

Se webinaret.

FOR HVEM

Webinaret er for dig, som ønsker at vide mere om klimarapportering og som ønsker at komme i gang med sit eget klimaregnskab.

 

AGENDA

  • Hvad er bæredygtigheds- og klima rapportering egentlig?
  • Hvorfor er bæredygtighedsrapportering vigtig?
  • Hvad betyder ESG, Taksonomi, CSRD og ESRS?
  • Amestos løsning til klimarapportering

 

 

I dette webinaret møter du

lena-norbak

LENA NØRBÆK

Customer Succes Manager i Amesto Solutions A/S

Lena arbejder som Customer Success Manager i Amesto Danmark. Lena er uddannet indenfor Marketing og har mere end 10 års erfaring indenfor organisationsudvikling, forandringsledelse, ledelsesrådgivning og udvikling. Hun har seneste taget en MBA i Sustainability Management og har udviklet en stor interesse for bæredygtighed og ESG.

marcus

Marcus Solum

Nordic Product Manager i Amesto TechHouse

Marcus er kommerciel produktchef for Amestos PowerBI-løsning, PowerAnalyze. Marcus har stor kompetence og erfaring indenfor teknologi, synergistiske forretningsmodeller, app-udvikling, innovation og økonomistyring. Han brænder for en kombination af et bæredygtigt og effektivt erhvervsliv.