<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

eMarketeer

SALG OG MARKEDSFØRING

eMarketeer.

eMarketeer kan bruges fritstående som egen løsning, eller integreres medSuperOffice CRM så du fuldt ud kan udnytte mulighederne for automatisering, leadsgenerering og kundekommunikation. Her får du alle funktioner i én pakke - ingen separate moduler - al funktionalitet følger med.

Alt i ét værktøj

Automatisér dine markedsaktiviteter.

Med eMarketeer får du et komplet kommunikationsværktøj til e-mails, SMS, undersøgelser, events og skemaer. Derudover kan du markedsføre dine aktiviteter på egen Facebook-side, automatisere kommunikationsloopet med dine kunder og få webstatistik på din hjemmeside.

Nyhedsmails

Med eMarketeer kan du enkelt og hurtigt lave nyhedsbreve for udsendelser til dine kunder. Målgruppen henter du direkte fra Excel, eMarketeer lister, udvalg i SuperOffice eller automatiseret baseret på tidligere udsendelser, klik eller actions.

eMarketeer er ekstremt brugervenligt og er tilpasset persondataloven iht. consent-management.

Sms markedsføring

I eMarketeer kan du kommunikere med SMS som del af en kommunikationsplan. SMS kan bruges f.eks. ved påmindelser, tilmeldingsbekræftelse eller ændringer i snart forestående events, mm.

Leadgenerering og kampagner

Opret segmenter og målrettede kampagner baseret på kundeadfærd og giv kvalificerede leads til salgsafdelingen baseret på de sider på jeres website, som bliver besøgt.

Eventhåndtering, skemaer og evalueringer

I eMarketeer får du et indbygget skemamodul. Her kan du enkelt og hurtigt lave tilmeldingsskemaer, konkurrencer og undersøgelser. Du kan også automatisere videre kommunikation baseret på skemaer.

Al den data, som du opsamler, kan selvfølgelig eksporteres til SuperOffice eller Excel efterfølgende.

Facebook

I eMarketeer kan du enkelt publicere dine aktiviteter, skemaer og invitationer på din Facebook timeline direkte fra eMarketeer og dermed lave egne Facebook landingssider.

Marketing automation og CRM-integration

Automatisér markedsføringsprocesserne og få relevante leads direkte ind i dit CRM-system. Opsætning af en automation i eMarketeer er enkelt. Fortæl eMarketeer hvad du vil have, hvornår du vil have det og hvad der skal aktivere det.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.