<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Få yderligere funktionalitet i SuperOffice

SUPEROFFICE APPS

Add-ons til SuperOffice CRM.

SuperOffice Apps består af en bred vifte af produkter og løsninger som giver udvidet funktionalitet i SuperOffice CRM.

Simplifying Business

Få yderligere funktionalitet i SuperOffice.

Med forskellige add-ons har du mulighed for at udvide funktionalitet i din SuperOffice, ved fx at integrere en ekstern applikation som nps.today eller ved at få vist data fra dit ERP-system på en seperat fane på kundekortet. Mulighederne er mange.

NPS For SuperOffice

En plug-and-play connector sørger for fuld integration mellem din SuperOffice og NPS-løsningen nps.today, så du kan arbejde målrettet med NPS, og agere proaktivt over for dine kunder.
NPS for SUperOffice

Amesto Insight

Amesto Insight er en Power BI konnektor til SuperOffice CRM, som kopierer al SuperOffice data til Power BI, og dermed giver mulighed for at viasualiserer og bearbejde data på en helt ny måde.
Amesto Insight

Oneflow

Få forenklet dine daglige rutiner i SuperOffice og få underskrevet dine kontrakter hurtigt og nemt. Med Oneflow kan du automatiserer manuelle underskriftsprocesser og skabe et bedre kontrakt-arbejdsflow.
Kvadratisk 466x466 toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash

PDF Manager

Sikker konvertering af SuperOffice-dokumenter til PDF. Opret en PDF-kopi af alle typer af SuperOffice dokumenter og send dem via mail med et enkelt klik, samtidig med at de lages i SuperOffice til senere brug
Online signature

DocArc

Kombiner det kendte og fleksible fra mappestrukturer i Windows Stifinder med den enkle og brugervenlige grænseflade i SuperOffice, og få forenklet håndteringen af store dokumentmængder i SuperOffice både mod Projekter og Kontakter.
Phone Integration

Datasync

DataSync tilbyder enkel og automatiseret synkronisering af data mellem eksterne datakilder og SuperOffice. Datakilder kan være økonomisystemer, andre forretningssystemer eller systemer baseret på SQL, Excel, TXT-filer m.fl.

Expander Design Suite

Det absolut mest fleksible og effektive designværktøj til SuperOffice. EDS udvider SuperOffice med design, faner, funktionalitet og workflow. Det visuelle resultat er SuperOffice "look and feel". EDS er den ultimate byggeplads når standard SuperOffice ikke er nok.

AD Manager

Med AD Manager er det muligt for IT-afdelingen at foretage SuperOffice brugeradministration i Active Directory, uden at der er behov for at åbne SuperOffice Admin-værktøjet.

Phone Integration

Med Phone Integration bliver du ført direkte til de rigtig oplysninger i SuperOffice når telefonen ringer. Du får ligeledes mulighed for nemt at registrere dine opringninger i, eller ringe op til kunder og kontaktpersoner direkte fra SuperOffice.
våre talenter