<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Document Archive

AMESTO APPS

DocArc.

Amesto DocArc er designet til at forenkle håndteringen af ​​store mængder af dokumenter i SuperOffice på både projekter og kontakter. Alle dokumenttyper som PDF-filer, tegninger, billeder og andre typer elektroniske dokumenter håndteres af løsningen.

Simplifying Business

DocArc sørger for nemmere dokumenthåndtering i SuperOffice.

Få forenklet dine daglige rutiner i SuperOffice og genfind dine dokumenter hurtigt og nemt.

Få et bedre overblik 

DocArc forenkler de daglige rutiner i SuperOffice CRM ved automatisk at arkivere dokumenter, e-mails og aktiviteter i et mappehierarki som det du kender i Windows Explorer. Hierarkiet kan bestemmes af brugeren selv, eller være foruddefineret af administratoren afhængig af kundekategori eller projekttype.

Med DocArc kan du konfigurere foruddefinerede mappehierarkier og gøre det lettere for alle dine brugere at håndtere store mængder aktivitet og data på en ensartet og effektiv måde. Du kan også automatisere, hvor specifikke dokumenter skal gemmes, i henhold til dine processer og kvalitetsmanualer – hvilket gør det hurtigere og lettere at gemme og finde noget i dine CRM-data.

Filhåndtering som i stifinderen

DocArc er designet til at forenkle håndteringen af ​​store aktivitetsmængder i SuperOffice CRM. Alle dokumenttyper (Office-filer, tegninger, billeder, etc.), e-mails og aktiviteter i SuperOffice understøttes.

Brugeren oplever DocArc som en fuldt integreret og naturlig del af SuperOffice CRM, der automatisk gemmer filer og dokumenter på det rigtige sted. Mappestrukturen kan foruddefineres til tilbud, aftaler, fejlmeddelelser, tegninger osv. Dokumenter, e-mails eller aktiviteter arkiveret af DocArc ender altid i den rigtige mappe.

DocArc fanerne findes på kontaktkortet, på salgskortet og på projektkortet.

Nem håndtering, arkivering og oversigt over aktiviteter, dokumenter og e-mails.

Sikrer, at arkiveringsregler og mappestruktur overholdes.

Kendt brugergrænseflade, der ligner Windows filhåndtering.

Træk og slip filer fra en mappe til en anden.

Vi står klar til at hjælpe dig

Tilbud eller gratis prøveversion

DocArc understøtter SuperOffice CRM On-prem og Online. Automatisk installation foretages fra App Store. 

  • Hurtigt og nemt at installere
  • 14 dags gratis prøveperiode