<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Technology58_2120x670

MIGRERING TIL

Business NXT.

VORES MIGRERINGSMETODIK

Business NXT.

Cloudbaseret ERP er for mange virksomheder ikke længere bare en overvejelse eller plan på tegnebrættet; det er nu blevet en konkret realitet, som er i gang med at transformere måden, vi driver forretning på. Tiden er inde til at flytte i skyen!

I Amesto benytter vi en specialiseret metode, der effektivt, enkelt og sikkert overfører din virksomhed fra Visma Business til det moderne og fremtidssikrede ERP-system, Business NXT. For at reducere risici og maksimere fordelene ved en overgang til den skybaserede løsning anbefaler vi en gradvis implementeringsproces. Processen involverer en optimering af din virksomheds IT-infrastruktur sideløbende med selve overførslen til skyen.

Vil du vide mere om Amestos migreringsmetodik? Så læs videre i det uddybende PDF-dokument, som du kan downloade nedenfor.

Mød vores migreringsteam

Vores migreringsteamDet er vigtigt for os, at du som kunde oplever en så gnidningsfri Business NXT-migrering som muligt.

Derfor har vi sammensat et team af erfarne  eksperter, som vil være din partner på rejsen i skyen.

Business NXT fordele

Vi oplever, at vores kunder hurtigt opdager, at en cloudbaseret platform dækker deres behov og betyder, at de kan arbejde hurtigere, uden nedetid, få kontinuerlige forbedringer af systemet, være mobile samt alle de fordele, en skytjeneste kan give dem. Samtidig vil en migration til Business NXT give et mere moderne forretningssystem, med mere effektive arbejdsprocesser, adgang til flere funktioner og bedre brugervenlighed.

Læs om, hvordan I som ledelse bør gå til opgaven, når ERP-systemet skal moderniseres.

Bedre brugervenlighed og øget stabilitet

Ved at migrere ERP-systemet til skyen, vil virksomheden kunne opnå en mere fleksibel og stabil drift uden for eksempel at skulle bekymre sig om at lukke produktionen ned i længere perioder ved systemopgraderinger. Business NXT tilbyder også en mere intuitiv brugerflade samt adgang til blandt andet AI-funktioner, realtidsanalyser og visualiseringsværktøjer, som baner vejen for spændende innovation og forretningsudvikling. 

LÆS GUIDEN

Derfor bør I flytte ERP-systemet til skyen.

Stadig flere virksomheder begynder nu at indse alle de fordele, der følger med at flytte deres forretningssystem til skyen. I guiden her får du  10. gode grunde til, hvorfor skyen er det rigtige sted for jeres ERP. 

VISMA BUSINESS NXT

Ønsker du at migrere til Business NXT?

Vi hjælper dig gerne!

Udfyld skemaet, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

jesper Nielsen

VI HJÆLPER DIG GERNE MED

Kvalitetssikring af grunddata

Er du i gang med migrering til Business NXT, eller overvejer du at migrere snart?  Så kan det være en god ide at opdatere og kvalitetssikre dine grunddata. Vi kan hjælpe dig med at kontrollere, at de nødvendige felter i Visma Business er udfyldt. Vi kan også validere, at udvalgte felter har det korrekte format. Dermed opnår du at: 

  • få ryddet op i data, der er indtastet forkert
  • få en liste over fejl, der skal rettes, som vi nemt kan indlæse igen efter korrektion
  • spare tid på datavalidering
  • minimere håndtering af afvigelser
  • få tjekket, at e-mail/Autoinvoice-adresser indeholder en e-mail
  • få kontrolleret og fjernet dobbelte adresser

ØNSKER DU HJÆLP MED MIGRERING TIL SKYEN?

Book et kortlægningsmøde

I Amesto benytter vi en specialiseret metode, der effektivt, enkelt og sikkert overfører din virksomhed fra Visma Business til det moderne og fremtidssikrede ERP-system, Business NXT.

For at reducere risici og maksimere fordelene ved en overgang til den skybaserede løsning anbefaler vi en gradvis implementeringsproces. Processen involverer en optimering af din virksomheds IT-infrastruktur sideløbende med selve overførslen til skyen.