<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

BI- og rapportering

MODERNE OG CLOUDBASERET

BI- og rapporteringssystem.

Business Intelligence giver både ledelse og medarbejdere større indsigt i de data, virksomheden allerede har og besidder. Realtidsanalyse og nøgletal kan vises med stor indsigt når som helst og hvor som helst.

INDSIGT GIVER BEDRE GRUNDLAG FOR AT TAGE BESLUTNINGER

Vi samler og strukturerer jeres data, så du får overblik.

Business Intelligence handler om at indsamle relevant information fra alle relevante kilder og gøre dette tilgængeligt på en BI-platform, på en sådan måde, at beslutningstagere på alle niveauer kan få den indsigt, de har brug for. Lad os hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Uanset om du har brug for hjælp til datavisualisering, datawarehouse design, virksomhedsrapportering eller tilpassede dashboards, kan vi hjælpe dig til at få implementeret et BI-system som passer til dine behov. Ud over BI-software har vi et antal konsulenter og stor erfaring indenfor Business Intelligence.

PowerAnalyze

PowerAnalyze er en BI-løsning udviklet specielt til dig som har Visma Business eller Visma.net. Løsningen er en færdig pakke med de vigtigste rapporter, som du måtte have brug for, tilgængelig på alle platforme, tilpasset forskellige roller.
Kvadratisk 466x466 jens-kreuter-GAPfhkgmZlQ-unsplash-1

AGILON - PROCESS INTELLIGENCE

Hvad ville vi finde, hvis vi kørte din virksomhed gennem en røntgenmaskine? Agilon er en løsning til automatisk at visualisere procesflow og identificere muligheder for forbedringer baseret på data logget i de operationelle IT-systemer.

Business Intelligence

Hos Amesto har vi mange konsulenter, som udelukkende arbejder med Business Intelligence (BI). Vi arbejder kun med implementering af BI-løsninger fra de førende softwareleverandører på markedet.

Power-BI

Power-BI er en cloud-baseret business intelligence-løsning, der giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på din virksomheds data. Løsningen er udviklet af Microsoft.
Architecture62_466x466

ONESTOP REPORTING

OneStop Reporting (OSR) er en webbaseret BI-løsning til rapportering, budgettering og analyse. OSR komme med en række standardrapporter og det er nemt at bygge flere. OSR er fuldt integrerbart med alle markedets førende ERP-systemer, herunder naturligvis Visma Business og Visma.net.

Procesanalyse

Agilon - Process Intelligence, er en løsning til automatisk at visualisere procesflow og identificere muligheder for forbedringer baseret på data logget i de operationelle IT-systemer.

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, og som kan håndtere forretningslogik, metadata og masterdata på en god måde - og som er bygget i henhold til "best practice".
Architecture67_466x466

Dashboards

Gennem god datavisualisering vil du kunne se dine data på en bedre måde og lettere opdage afvigelser, tendenser og mønstre. Datavisualisering giver dig, der har brug for at udforske store og små datasæt, et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at videreformidle resultaterne.
Kvadratisk 466x466 m-b-m-ZzOa5G8hSPI-unsplash

VIL DU VIDE MERE OM HVORDAN?

Vi kan hjælpe din virksomhed til ny indsigt!

Amesto har en afdeling, dedikeret til Big Data og IoT Analytics. Vi er en af ​​de få rene tjenesteudbydere i Norden på dette område. Vores Data Specialister har baggrund fra kvantitativ forskning kombineret med bred praktisk erfaring fra erhvervslivet. Lad os tage en snak!