<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Agilon process intelligence

FÅ ØGET INDSIGT I DIN FORRETNING MED

Agilon Process Intelligence.

  

SIMPLE SOLUTIONS

Få øget indsigt i din forretning med Agilon Process Intelligence.

Agilon er en løsning til automatisk at visualisere procesflow og identificere muligheder for forbedringer baseret på data logget i de operationelle IT-systemer.

Se video

Hvad ville du opdage, hvis du kørte hele din virksomhed gennem en røntgenmaskine?

Indirekte omkostninger?   Kapitalbinding på lageret?   Forkerte omkostningsberegninger?

Turboladet forretning med datadrevet forbedringsarbejde.

Kontinuerlig udvikling er nøglen til succesrige virksomheder.
Agilon hjælper dig med at strømline din virksomhed ved automatisk at opdage muligheder for forbedringer i dine processer.

VISUALISER 

 
Proceskortlægning med et enkelt klik.
Registrerer automatisk afvigelser og flaskehalse.

ANALYSER

 
Forstå de grundlæggende årsager til hvert problem og de konsekvenser, de fører til.

FØLG OP

 
Opdag og ret problemer og afvigelser,
før de får alvorlige konsekvenser.

Hvorfor procesanalyse?

Ingen forbedring er mulig uden forandring. Forandring gennemføres ofte som gennemgribende strategiske projekter, men de største fordele opnås normalt ved at rette op på små uoverensstemmelser og misforståelser i den daglige drift. Ved at analysere vores daglige processer kan vi finde de justeringer, der fører til den største forbedring.

 

Processer

Agilon arbejder med alle typer processer udført i digitale forretningssystemer, uanset branche og funktion. Vi har også færdige løsninger til kerneprocesserne indenfor ERP- og CRM-systemer, som hjælper dig med at komme i gang med det samme og finde forbedringsmuligheder fra dag ét.

ORDREHÅNDTERING

Skab tilfredse kunder og forbedre resultater med effektiv ordrestyring. Følg salgsordrer hele vejen fra tilbud til betalt faktura og tæt på alle fejlkilder undervejs.

INDKØB

Pålidelige leverancer og reducerede omkostninger i forsyningskæden. Se præcis hvordan indkøb håndteres afdeling for afdeling og reducer unødvendige omkostninger og leveringsproblemer.

ØKONOMI

Frigør kapital og øg pengestrømmen med optimerede hovedbogsprocesser. Analysere udfaldsafvigelser, øg kapaciteten i økonomiafdelingen og sikr optimerede betalingsrutiner.
Arktektonisk detalje

SALG

Find den optimale kunderejse og vind flere forretninger hurtigere. Ved at analysere salgsmøder, samtaler, materialer og aktiviteter finder vi de mest effektive måder at nå salgsmålene på.
Arkitektur med rette linjer

Se video

Power BI og andre moderne løsninger til rapportering og analyse (Business Intelligence) har revolutioneret, hvordan virksomheder kan bruge data til at styre deres forretning. Men en traditionel rapporteringsløsning ridser egentlig kun overfladen af, hvad der er muligt. Agilon er en løsning til automatisk at visualisere proces flow og identificere muligheder for forbedringer baseret på data gemt i de operationelle IT-systemer I denne demo viser Peter Selberg, hvordan løsningen både finder måder at forbedre eksisterende nøgletal på og giver dig mulighed for at opdage problemområder, som du ellers ikke vidste eksisterede. Agilon er nu integreret med Visma.net.