<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto Transportløsning

FLEKSIBEL OG BRUGERVENLIG

Visma Business baseret Transportløsning.

OPTIMER DIN FORRETNING MED EN

Fleksibel og brugervenlig transportløsning.

I en moderne transportvirksomhed handler det om at minimere omkostningerne.
Det gælder først og fremmest om at udnytte bilerne optimalt og have overblik over, hvor godset er placeret.

Amersto Solutions tilbyder en enkel, brugervenlig og fleksibel løsning målrettet den danske transportbranche. Løsningen er baseret på økonomisystemet Visma Business, og fungerer derfor perfekt sammen med økonomistyring, fakturering osv.

Med Transport-løsningen udvides funktionaliteten i økonomisystemet med lagerhotel, flytteløsning, speditionsløsning, booking, planlægning og de mange andre ekstra funktioner, som er specielt udviklet til den danske transportbranche.

Standardsystemet indeholder en masse funktionalitet og med ekstramoduler er det nemt at skræddersy vores transportløsning til netop din virksomhed.

Funktionalitet
• Automatisk prisberegning (PLL, M3, lad, vægt mv.)
• Materialeregnskab, vognregnskab, zoneregnskab mv.
• Ruteoversigt på bookingen
• Afregning af eksterne vognmænd
• Fuld dokumentation over kørsler og afregninger
• Tæt integration til Microsoft Excel og Word

For at optimere forretningen, handler idet i høj grad om. at have de rigtige værktøjer. Ved at benytte nogle af de mange ekstramoduler får I mulighed for at tilpasse systemet til jeres behov.

Ekstramodulerne er udviklet i samarbejde med vores kunder og vores professionelle samarbejdspartnere, som sikrer jer det absolut bedste. Kombinationen af mulighederne i standardsystemet, med ny funktionalitet fra de valgte ekstramoduler, giver jer den helt rigtige sammensætning til lige netop jeres virksomhed og kunder.

Ud over standardfunktionaliteten og de mange ekstramoduler er det muligt at konfigurere felter, skærmbilleder og knapper, så de passer specifikt til jeres arbejdsgange og hverdag. Dette foretages i samarbejde med vores konsulenter og kan eventuelt kombineres med en gennemgang af jeres nuværende arbejdsgange.

Fordele og udbytte
• Udvidet funktionalitet
• Øget kundetilfredshed gennem self-service
• Mulighed for løbende opdateringer fra chaufførerne
• Udvid historikken med fotodokumentation
• Online lager, Online Track & Trace og Online booking
• Elektronisk fakturering via EDI, XML, CSV mv.

Førerhus

STAMDATA

Stamdata er grundstenen i systemet, og indeholder data om f.eks. biler, trailere, zoner, chauffører, lagre, placeringer, priser på danske fragtmænd, kundetilbud, timepriser, km-priser, olietillæg, omkostningstillæg, fakturatillæg mv.

Bilkartotek

Bilkartoteketet indeholder oplysninger omkring bilen, Fx. stelnummer, nummerplade, anskaffelsesdato og ansvarlig chauffør. Kartoteket indeholder også finansielle transaktioner som benyttes til vognregnskab, og dokumenter vedrørende bilen, fx kopi af registreringsattest, tilladelse eller andre dokumenter.

PRISER

Priser kan beregnes på produkter (ydelser) og disse kan være mængdeafhængige, kundespecifikke eller datospecifikke. Det er muligt selv at oprette andre foruddefinerede parametre som skal bruges til beregning af priserne. Det er desuden muligt at angive mindstebeløb og maks. beløb.

TILBUDSSYSTEM

Hold styr på afsendte tilbud og simplificer processen i udarbejdningen af tilbud. Tilbud kan genereres i Word med priser fra systemet, og det er muligt at indsætte standardforbehold mv. Når tilbuddet bliver til en ordre, kan priser og betrinelser indlæses direkte i økonomisystemet.
iPad
Kæde

OPRET CHARTEK

I løsningen kan man samle alle oplysninger om den enkelte transport i et elektroniskchartek. Chartek oprettes med stamdata omkring kunde m.m., det kan være at der skal være afdeling som fx. import og eksport, der kan inkluderes fra og til zone og mange flere oplysninger eksempelvis trafiknummer, turnummer m.v

Online Booking

Online Booking direkte fra jeres hjemmeside til systemet. Giv jeres kunder mulighed for selv at booke online, hvorved den daglige håndtering af bookinger forenkles. Nye bookinger overføres direkte til systemet og kan herefter nemt fordeles ud på de ansvarlige biler.

Booking

Booking af transporter kan foretages på forskellig vis; simpel booking, flytninger, full load eller komplet booking med mange muligheder. Det er muligt at se, hvilke bookinger der ikke er planlagt endnu, planlægge og lave oversigt over ture, samt se en oversigt over de bookinger, der er ved at blive ekspederet.

DISPONERING

Med løsningen er planlægningen nem og overskuelig. Ture kan planlægges på baggrund af data fra bookingsystemet, og med det detaljerede oversigtsbillede er det nemt at håndtere den daglige styring.
Glad chauffør
Containere stakket

Mobilløsning

Med mobilløsningen er det muligt for kontoret at videresende bookinger til chaufføren, som kan opdatere status og detaljer løbende. Ligeledes giver mobilløsningen mulighed for at chaufføren kan foretage og indrapportere egenkontrol.

Klargøring

Klargøring bruges til at godkende en booking med priser til kunden og afregning til vognmænd og/eller grusgrav. Det kontrolleres samtidig om bookingen er klar til fakturering. Alle priser vil være inde i prismatrixen, og systemet er sat op så der automatisk kan beregnes olietillæg.

Afregning

Mulighed for at lave afregning til fremmede vognmænd. Bruges denne funktion sammen med muligheden for dimensioner er det muligt at lave regnskab for tur, bil, chartek eller andre dimensioner.

Fakturering

Eftersom Transportløsningen er en del af økonomisystemet Visma Business, fungerer det selvfølgelig perfekt i forhold til økonomistyring, fakturering osv.
Containere ovenfra

Vognregnskab

Hold styr på hver enkelt vogns indtægter og udgifter og få nemt et løbende overblik. Se specifikationer og lav vognregnskab på et og samme skærmbillede.

CHARTEKREGNSKAB

Lav det klassiske chartekregnskab online, og få fuldt styr på indtægter mod udgifter fordelt på chartek.Bro-, færge-, vejafgifter mv. kan registreres på biler eller booking, og dette giver dermed virksomheden mulighed for at få et hurtigt overblik som altid er opdateret.

Skadeshåndtering

Få et hurtigt og nemt overblik over igangværende og gamle skadessager inklusive dokumentationen herpå.Skadeshåndteringsmodulet muliggør nem håndtering af forsikringssager på diverse vogne/chauffører og giver jer alle data samlet ét sted.