<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Den digitale sælger

SIMPLIFYING BUSINESS

Løsningen til den digitale sælger.

 

Derfor giver "Den Digitale Sælger" konceptet fantastisk ROI.

Med indførelsen af Den digitale sælger-konceptet vil hver sælger kunne afholde et ekstra møde hver dag.

Lad os se, hvad det betyder for virksomheden med et eksempel: En virksomhed med 10 sælgere som i dag afholder 2 møder hver – 4 dage pr. uge og 40 uger årligt – vil med Den digitale sælger-konceptet kunne afholde 1.600 ekstra møder pr. år.

Hvis vi så regner med, at hvert møde gennemsnitligt giver et dækningsbidrag på 500 kr., så betyder det et samlet ekstra dækningsbidrag for virksomheden på 800.000 kr. – og dét med en investering på under 1.000 kr. pr. sælger pr. måned. Det må siges at være en meget positiv ROI.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de delelementer, der kan indgå i "Den Digitale Sælger" løsningen, men det er vigtigt at understrege, at løsningen tilpasses netop din virksomheds behov.

 

 

Mødebooking

Løbende mødebooking med sælgerens kunder kan let plan­lægges hurtigt i SuperOffice med invitation på næste møde. Det giver hurtigt overblik over bookede og afholdte møder for hver sælger/kunde.


Kundeinformation

Det kundespecifikke Dashboard giver sælgeren et grafisk overblik over kundens køb, betalingsevne, omsætning, kontaktpersoner, antal møder, dækningsbidrag m.v. og kan trækkes on-line lige før kundemødet.


Kilometerregistrering

Med Acubiz er det muligt ved et enkelt klik at registrere sine kilometer til hvert møde, samt at disse registreringer overholder statens regler for kørselsindberetning. Selve bogføring/udbetaling af kilometer sker automatisk via bogføringen i bogholderiet. Du kan også håndtere dine udlæg med Acubiz.


Optagelse af ordrer direkte hos kunden

Amestos Sales App giver mulighed for at registrere kundens ordre nemt og hurtigt både on-line og off-line. Her gives der mulighed for at se priser, billeder, lagerstatus mv.


Salgs- og marketingmateriale

Amestos Medie App giver mulighed for altid at have opdateret salgsmateriale med ud til kunden, uden at sælger selv skal bruge tid på at indsamle oplysningerne. Endvidere er det muligt at få underskrevet kontrakter/aftaler direkte på iPad’en.

Simplifying Business

Brug for sparring?

Vores mål er at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi.

Skal vi også hjælpe din forretning til at blive mere rentabel?

Udfyld formularen til højre, og vi kontakter dig snarest.

jesper Nielsen

Jesper Nielsen, Konsulentchef