<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

hjartformad-guldballong-framfor-ansiktet

ON-DEMAND WEBINAR

SuperOffice + HubSpot = True ❤️

WEBINAR

SuperOffice + HubSpot = True! ❤️

Oplev fordelene ved at integrere SuperOffice CRM med HubSpot Marketing Hub!

HubSpot er et af verdens bedste marketing automation-løsninger og er blandt andet et perfekt værktøj til dig, der arbejder med Inbound Marketing! Bruger du SuperOffice i dag og er nysgerrig på mulighederne for at integrere SuperOffice og HubSpot for at få salg og marketingafdeling til at arbejde tættere sammen?

I dette webinar vil du lære mere om, hvorfor SuperOffice + Hubspot = sandt, og hvordan du kan forbedre effektiviteten af din markedsføring.

Du tilmelder dig via formularen nedenfor.

Se webinaret.

Agenda

  • Kort introduktion til HubSpot og SuperOffice
  • Skab bedre salgsresultater ved at nedbryde siloer mellem salg og marked
  • Automatiser salgs- og marketingprocesser for at spare tid og ressourcer
  • Få et holistisk syn på dine kunder, herunder deres købsadfærd og interaktioner
  • Mål ROI på markedsføring

Dette webinar vil give dig værdifuld indsigt i, hvordan SuperOffice CRM og HubSpot Marketing kan integreres for at forbedre salgs- og marketingprocesser. Tilmeld dig og tag det første skridt mod at øge dit salg og forbedre din markedsføringseffektivitet!

 

 

I dette webinar møder du:

 Læs mere om foredragsholderne ved at trykke på billederne af dem.

david aleksandersen - portrett 2022_ (002)

David Aleksandersen

Sales Director / Senior Business Advisor
Amesto Growth 

Skjermbilde 2023-03-09 kl. 12.45.32

Marie Elvestrand

Nordic HubSpot Lead
Amesto Solutions

Om David

David Aleksandersen er salgschef og senior forretningsrådgiver hos Amesto Growth. Han er uddannet ved Østfold University College, Department of Computer Sciences, svarende til en bachelorgrad i Softwaredesign og Multimedia, og han har også en uddannelse i kommunikation fra Universitetet i Bergen. David har over 20 års erfaring med salg, marketing og ledelse, både nationalt og internationalt. Før han kom til Amesto Growth, arbejdede han som forretningsrådgiver i MarkedsPartneren AS, Marketingchef hos Dataton AB og CEO for Smart Simulation AS.

Om Marie

Marie har stor erfaring fra IT-branchen i Norge og Sverige. Hun har haft forskellige roller inden for salg, konsulent, projekt- og serviceledelse og igennem sin tid i Amesto været med til at opbygge Customer Succes. Nu skal hun udvide CRM-tilbuddet i Amesto ved at tilbyde HubSpot. Marie brænder for gode kundeoplevelser og social bæredygtighed.