<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Ejendomsadministration

SIMPLIFYING BUSINESS

Profitabel ejendomsadministration gearet til fremtiden.

Få en branchespecifik løsning

Ejendomsadministration.

Administration af ejendomme kan være tidskrævende, dyrt og kompliceret. Ved at bruge smart teknologi, automatiserede løsninger og optimerede ejendomsløsninger sparer du både tid og penge.

Teknologiske fortrin

Med fokus på automatisering og digitale processer opnår du hurtigt solide effektivitets- og indtjeningsgevinster. Med en teknologisk tilgang slipper du for manuelle processer, eliminerer fejlkilder og får bedre datakvalitet, uanset om du beskæftiger dig med erhvervsejendomme, udlejning, udvikling, administration eller ejendomsmægler. Det betyder, at du kan bruge din tid mere effektivt og koncentrere dig om de lukrative dele af ejendoms- og administrationsprocessen. Vi kan hjælpe med: 

  • Ejendomsadministration
  • Erhvervsejendomme
  • Ejendomsudvikling
  • Ejendom

Teknologisk tilgang

Ejendomsadministration kræver ikke kun dybdegående faglig ekspertise, men også forståelse for korrekt brug af system, værktøjer og proces. Gennem brug af smart teknologi har vi hos Amesto opnået enestående ekspertise og erfaring i drift af forskellige typer ejendomsselskaber og ledelsesopgaver og administrerer i dag ejendomsværdier for milliarder af kroner på vegne af vores kunder.

Som en af ​​de teknologiførende aktører inden for ejendomsadministration arbejder vi aktivt med ny og smart teknologi. Vi bruger markedsledende softwareproducenter i synergi med vores egne specialtilpassede løsninger til ejendomsbranchen. På den måde varetager vi alle offentlige krav til dokumentation, drift og vedligeholdelse, opbevaring og kvalitetssikring og kan tilbyde dig komplette systemløsninger.

Den vigtige oversigt

Projektregnskab

Med fokus på projektstruktur får du omkostningerne korrekt placeret i projektfasen, hele vejen fra grundregulering til byggeriet enten skal drives eller sælges. Med den rette økonomimodel og projektregnskaber får du styr på både detaljer og omkostninger, når det kommer til byggeri og anlæg, uanset om du arbejder med projektregnskaber på investeringer, ombygninger eller nybyggerier.

Med det rigtige projektregnskab bliver det nemmere at styre projekter uanset kompleksitet og størrelse. Gennem projektrapporter får du indsigt og overblik over indtægter, udgifter, ressourceplaner og rentabilitet i projekterne, så du kan optimere og planlægge efter budget.

Smarte løsninger

Kapacitet, bemanding og kompetence er vigtig for forudsigeligheden. Ejendomsadministration er et komplekst område, som kræver betydelig juridisk og økonomisk opfølgning. Vi har stor erfaring med integrationer mellem vores egne produktionssystemer og vores kunders supportsystemer, og kan tilpasse til dine behov.

Visma

Visma Software er rangeret blandt verdens 8 største ERP-udbydere. Amesto Solutions har den højeste certificering fra Visma Software og er Nordens største Visma-partner. Amesto er blevet kåret som Årets Partner i Vismas en række gange gennem de seneste 15 år og leverer Visma-løsninger inden for ERP, CRM og HRM, der...

PowerAnalyze

PowerAnalyze er en standardiseret BI-løsning i skyen, der er udviklet i Microsoft Power BI. Den dynamiske applikation kan nemt tilpasses dine behov, og giver dig mulighed for visuelt at præsentere, forklare, distribuere og tilpasse organisationens rapporter.
Architecture45_466x466

Fenistra

Gennem brug af det markedsledende værktøj Fenistra sørger vi for kontraktstyring, finansieringsoverblik, IFRS-rapportering og opkrævning samt overblik over indtægter og omkostninger. Informationer lægges direkte i Fenistra, og danner grundlag for de indberetninger, du har brug for.
Architecture79_466x466

Ejendomsmægler

Tænk, hvis det til enhver tid var muligt at hente opdaterede og præcise data om dine ejendomme og portefølje? Well - wish no more!

Med Visma Business og Fenistra får du det fulde overblik over økonomi, budgettering, lejepriser, konkurrencesituation, lønsomhedsanalyser, forenklet support til driftsrelaterede opgaver og mindre projektarbejde. Med vores specialudviklede funktioner og rapporteringsmuligheder får du en solid ejendomsløsning, der giver dig mulighed for at tage hensyn til lejernes interesser og behov.

Den vigtige indsigt

For at få succes med salg og udlejning af ejendom kræves det, at du har styr på en række forskellige elementer. Ikke alene skal man have et dybdegående lokalkendskab og national markedsindsigt, men helst også kontrol over, hvad der bygges på salgs- og lejemarkedet, udbud og efterspørgsel, leje- og salgstransaktioner og økonomiske detaljer.

Dataindsigt giver det fundament, du skal bruge for at kunne fungere som både rådgiver, sparringspartner og tryg fagmand i ejer- eller lejeforholdet. Gennem behovsanalyser, søgninger, kravspecifikationer, kontraktbetingelser mm fremdrager vi de bedste betingelser for dit ejendomsprojekt. Alle transaktioner registreres automatisk i både hovedbog og kundekonti, hvilket giver dig fuld sporbarhed.

Simplifying Business

Brug for sparring?

Vores mål er at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi.

Skal vi også hjælpe din forretning til at blive mere rentabel?

Udfyld formularen til højre, og vi kontakter dig snarest.

jesper Nielsen

Jesper Nielsen, Konsulentchef