<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Hotelløsning

SIMPLIFYING BUSINESS

Effektiv hoteldrift med Visma Document Center.

Automatisering og effektivisering af de administrative rutiner betaler sig i hotelbranchen. På den måde bliver der frigjort ressourcer til hotellernes kerneopgaver: kundebetjening, salg og service.

Mød hotelbranchens udfordringer med tidsbesparende løsninger

Mange i virksomheden skal godkende bilag og fakturaer, og der går megen tid med at sende bilagene frem og tilbage til godkendelse.

-> For at forkorte godkendelsesprocedurerne og lette genfinding af bilag er Visma Document Center med elektronisk Workflow en fordel – Læs mere. Det kan også være en stor fordel, at godkendelsen af bilag kan ske webbaseret og via bl.a. IPad og mobiltelefon.

Der anvendes megen tid til indtastning i hotellets forskellige IT-systemer.

-> Spar tid ved at integrere hotellets forskellige systemer, så der kun skal tastes stamdata ind et sted.

Der mangler overskuelig rapportering over hotellets salg, økonomi, kundeservice etc.

-> For at kunne tage de bedste beslutninger, er det vigtigt at den rette rapportering til de rette personer, på det rette tidspunkt, bl.a. for at kunne optimere salg, indkøb og kundebetjening. Her kan Visma Reporting være en fordel – Læs mere.

Øget salg er ikke altid ensbetydende med øget bundlinje, men en krone sparet på bedre indkøb er en krone tjent på bundlinjen.

-> En velfungerende indkøbsløsning giver bedre kontrol og kvalitet i indkøbsprocessen, da ingen ordrer sendes til leverandører uden, at de er forhåndskonteret og godkendt.

Simplifying Business

Brug for sparring?

Vores mål er at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi.

Skal vi også hjælpe din forretning til at blive mere rentabel?

Udfyld formularen til højre, og vi kontakter dig snarest.

jesper Nielsen

Jesper Nielsen, Konsulentchef