<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

ER DET PÅ TIDE AT SKIFTE ERP-SYSTEM?

Få vores bedste tips til din ERP-proces.

SVÆRT AT VIDE, HVAD DU SKAL TÆNKE PÅ, FØR DU SKIFTER ERP-SYSTEM?

Dette skal du vide, før du starter processen.

Er du nysgerrig på, hvad du kunne opnå med et nyt ERP-system? Eller føler du, at det system, du har nu, ikke gør det nemt at lede driften? Så bør du overveje at skifte ERP-system. Men før du gør det, skal du vide, hvad du skal se efter, og hvilke spørgsmål du skal stille, før du vælger både system og leverandør. 

Vi har samlet vores bedste tips, som du får helt gratis. Udfyld din e-mailadresse, så sender vi dig vores bedste tips på mail. 

Hvert tip kommer med udførlig information, som gør, at du stiller de rigtige spørgsmål, når du skal vælge ERP-system. Måske får vi dig også til at trække lidt på smilebåndet af Nils, der holder fast i det gamle system :) 

Så hvorfor skal du lytte til os?

  • Vi har hjulpet hundreder af kunder over på moderne, skybaserede ERP-systemer i både Norge, Sverige og Danmark.

  • Vi har meget tilfredse kunder. 

  • Vi er en førende nordisk Visma-partner, men leverer også Xledger, Tripletex og PowerOffice. Det betyder, at vi anbefaler det, der passer dig, ud fra dine mål og udfordringer.

  • Et af vores vigtigste konkurrencefordele er, at vi følger vores kunder, også efter implementeringen, med forvaltning og kontinuerlig forbedring. Du skal få værdi af investeringen hvert eneste år. 

  • Vi er dygtige til både regnskab og systemer og er kendt for at have meget erfarne konsulenter. 

 

  • Vi har hjulpet både store og komplekse og mindre kunder med en god overgang til skyen og har en velafprøvet metode. 
  • Hvis du vælger at implementere et ERP-system med Amesto som partner, kan du desuden få løst klima- og bæredygtighedsrapporteringen samtidig. Amesto Footprint har udviklet både system og tjenester, der får dig i mål, uden at det koster en formue. Vi styrer faktisk hele koncernen og alle vores datterselskaber efter princippet om den tredobbelte bundlinje. 

  • Vi vil gerne vælges som partner, når du skal skifte ERP-system. Men vores forretning bygger på, at du skal være en tilfreds kunde hos os længe, så det er i vores bedste interesse at du vælger det system, som er det rigtige for dig.  

Tilmeld dig ved at udfylde din e-mailadresse, så er det første tip på vej til dig. God fornøjelse :) 

Få 5 gratis tips til din ERP-proces.

Mød eksperterne bag tipsene.

mogens rasmussen

Mogens Rasmussen

Salgsansvarlig
Amesto Solutions

Ole Christian

Ole Christian Rousing

Nordic Head of ERP
Amesto Solutions

glenn

Glenn Markussen

Løsningsarkitekt
Amesto Solutions

Om Mogens

Mogens har hjulpet virksomheder med at navigere i ERP-landskabet igennem mange år. Arbejdet med særligt Visma ERP-systemer har givet Mogens værdifuld indsigt og kompetencer til at hjælpe med at vælge den forretningsløsning, som skaber størst mulig værdi for den enkelte virksomhed.

Om Ole Christian

Ole Christian har arbejdet med ERP siden 2003 og har de sidste 11 år haft forskellige lederroller i større nordiske ERP-miljøer, blandt andet hos TietoEVRY.
 
Han har indgående kompetence om det nordiske ERP-marked og erfaring fra hele bredden af kundeopgaver, fra små agile leverancer til komplekse projekter i Enterprise-markedet. Ole Christian leder i dag Amesto's nordiske ERP-miljø med cirka 80 konsulenter i 3 lande.

 

Om Glenn

Glenn Markussen er løsningsarkitekt og har ansvaret for at støtte Amestos kundeansvarlige med afklaringer, demoer, løsningsdesign og integrationsafklaringer omkring Vismas skybaserede ERP-løsninger og tilhørende tredjeparter.