<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto NPS for SuperOffice

AMESTO APPS

NPS for SuperOffice.

Mange virksomheder investerer både tid og penge på at bygge og vedligeholde integrationen mellem deres kundesystemer og deres loyalitetsløsning. Med NPS for SuperOffice, får du en færdig løsning med fuld integration, NPS-grafik og NPS-data direkte i din SuperOffice.

Simplifying Business

Få fuldt fokus på kundetilfredsheden med NPS.

NPS for SuperOffice sikrer dig et hurtigt overblik over den aktuelle kunderelation eller en given leverance, så du kan tage proaktiv og målrettet handling i din kontakt med kunden.

Operationel loyalitetsløsning

For mange er en loyalitetsløsning forsat blot en årlig kundeundersøgelse. Ofte med mange specifikke spørgsmål og i værste tilfælde blot med NPS som et supplement. Kundeundersøgelser og et reelt operationelt loyalitetsprogram, kan ikke kombineres og bør afvikles helt separat.

Dit operationelle loyalitetsprogram bør drives af en kundeoplevelses-radar, som måler på tværs af kundeoplevelsen og bør naturligvis altid være tændt. På den måde bliver loyalitetsprogrammet agilt og relevant – hele tiden og ikke blot ved enkelte eller årlige målinger.

Med din nps.today integreret i SuperOffice kan du sende et NPS spørgeskema til enkeltpersoner eller til et udvalg af personer oprettet i SuperOffice. Derved kan du bruge aktuel feedback til indsats i alle interaktioner og på tværs af kundeoplevelsen.

Få nps.today ind i SuperOffice

NPS-score og feedback er kritiske data i kunderelationen og bør derfor være tilgængelige og synlige i din SuperOffice-løsning.

NPS for SuperOffice er baseret på nps.today, som er det førende loyalitetsværktøj indenfor operationel NPS. NPS for SuperOffice sikrer dig et hurtigt overblik over den aktuelle kunderelation eller en given leverance, så du kan tage proaktiv og målrettet handling i din kontakt med kunden.

Med alarmer, notificering og opgaver direkte i SuperOffice CRM Online eller SuperOffice CRM installed on premises, kan du sikre rettidig opfølgning baseret på tilbagemelding fra kunden. Med NPS for SuperOffice kan du sende dine NPS-spørgeskemaer til enkeltpersoner eller til et udvalg af personer, direkte fra SuperOffice.

Læs mere om nps.today på deres hjemmeside

Enkel og effektiv måling af kundeoplevelser.

Overblik via dashboards i SuperOffice.

Alarmer og opfølgning på dårlige oplevelser.

Automatiserede udsendelser.

Sikre at det leverede lever op til egne kvalitetskrav.

NPS FOR SUPEROFFICE

Kom godt igang!

Hos Amesto er vi stolte af vores NPS-plugin, og for at sikre I kommer så godt i gang som muligt og får mest udbytteaf målingerne, har vi sammensat en attraktiv konsulentpakke, som sikrer jer maksimalt udbytte til en lav fast pris.

Præ-provisionering

Præ-provisionering er den formelle projektopstart og indeholder følgende elementer:

  • Informationsindsamling ift. jeres SuperOffice
  • Koordinering m. nps.today vedr. API-nøgle & konto
  • Projektledelse

Vi sender desuden nødvendigt materiale til jeres ITafdeling og sørger for at svare på de spørgsmål de måtte have.

Provisionering

Provisioneringsfasen skal tilsikre at plugin’et fungere som det skal og indeholder følgende:

  • Oprettelse af jer som kunde i Amesto Online portal
  • Installation af NPS for SuperOffice
  • Grundopsætningen af NPS-plugin’et
  • Test af, at der er ”hul igennem” imellem SuperOffice og nps.today

Workshop

Online gennemgang med jeres NPS-ansvarlige af alt vedr. opsætningen i SuperOffice.

Der er inkluderet 3 standard-automatiseringer
  - Ved afsluttet servicesag
  - Ved udførelse af en bestemt kalenderaktivitet
  - Ved ”solgt-fase” på salg større end et givent beløb

Tilpasninger i SuperOffice

Jeres Amesto-konsulent udfører alt det, som blev aftalt på workshoppen. Dette sker typisk samme dag eller dagen efter afholdelse af workshoppen.

Undervisning

Efter endt opsætning, kan alle bruge NPS plugin’et, men I vil have behov for at 2-5 brugere kan administrere plugin’et samt ved hvordan div. ændringer foretages i administrator-delen af plugin’et. Jeres faste Amesto-konsulent giver jer 1-2 timers online undervisning i opsætning og administration

Vi står klar til at hjælpe dig

Tilbud eller gratis prøveversion

NPS for SuperOffice understøtter SuperOffice CRM Online og On-prem. Automatisk installation foretages fra App Store. 

  • Hurtigt og nemt at installere
  • 14 dags gratis prøveperiode