<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Webinar: NPS for SuperOffice

FÅ FULDT FOKUS PÅ DINE KUNDERS TILFREDSHED

NPS kan bruges efter alle interaktioner med kunden.

Brug aktuel feedback på tværs af kundeoplevelsen.

Mange virksomheder måler, hvor tilfredse deres kunder er.
Men kun få bruger svarene aktivt i marketing, salg og kundeservice.
I stedet lever målingerne deres eget liv og bliver præsenteret som et facit: ”Se, vi er gået fra 3,2 til 3,3 i sidste kvartal”.

Net Promoter Score (NPS).

NPS-metoden er unik, blandt andet fordi du giver kunden optimal mulighed for at give en objektiv men sammenlignelig feedback. Det sker ved ikke at stille åbne spørgsmål.

Med NPS-målinger på tværs af kunderejsen, kan du lede og udvikle på basis af NPS score for den enkelte kundevendte medarbejder.

NPS FOR SUPEROFFICE

NPS for SuperOffice er en App som integrerer NPS.Today med SuperOffice.Med denne App får du, vha. den indsamlede NPS Score, et hurtigt overblik over den aktuelle kunderelation, så du kan tage proaktiv og målrettet handling i din kontakt med kunden.
nps for SuperOffice

nps.today

NPS.Today er det førende loyalitetsværktøj baseret på NPS-metodikken og er fuldt integreret i dine eksisterende IT-systemer, processer og touchpoints.NPS.Today er det bedste grundlag, for et operationelt og automatiseret kundeloyalitetsprogram, baseret på Net Promoter Score.

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

KONTAKT OS