<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Poweranalyze

EN POWER BI-LØSNING SOM ER KLAR TIL BRUG

PowerAnalyze.

PowerAnalyze er et værktøj til rapportering og analyse af din virksomheds data. Dine rapporter og dashboards kan enten ligge i skyen eller eksporteres til Excel, og således er løsningen både for små og store virksomheder.

Power BI til Visma Business og Visma.net.

Med vores nye produkt PowerAnalyze, kommer du hurtigt og omkostningseffektivt i gang med PowerBI. Den standardiserede skybaseret BI-løsning, giver dig adgang til et sæt færdige rapporter, baseret på dine egne Visma Business-data.

Vi præsenterer PowerAnalyze.

Se præcis hvilke nøgletal denne "out-of-the-box" standardløsning kan give dig, og hvor nemt det er at komme i gang.

  • Markedsledende teknologi baseret på Microsoft Power BI.
  • Mange standardfunktioner og god brugervenlighed.
  • Færdige rapporter med mulighed for drill-down. 

Poweranalyze

PowerAnalyze er bygget på Power BI, men i stedet for at bruge uendelig tid på at tilpasse og oprette dine egne rapporter, får du et bibliotek med færdige standardrapporter, der er tilgængelige på alle platforme.

Visma Business

On-premise forretningssystem: Med Visma Business får du et professionelt system, som giver dig fuld kontrol over hele værdikæden og er 100% åbent for integrationer.

Visma.net

Cloud forretningssystem: Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets eller PC.

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os