Diabetesforeningen (ERP)

Visma Business

Et godt match for en forening som Diabetesforeningen.

Visma Business

Et godt match for en forening som Diabetesforeningen.

Diabetesforeningen.

 

Et optimalt ERP-system for foreninger

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, som taler diabetikernes sag. De har ca. 60 ansatte fordelt på kontorer i København og Odense, og de servicerer 80.000 medlemmer. Diabetesforeningen har haft Visma Business siden 2004, og de er 23 samtidige brugere på ERP-systemet. Til Visma Business har de blandt andet tilknyttet modulerne Visma Document Center (workflow-system), Visma Bankafstemning og Amesto Analyze (Business Intelligence).

Et optimalt ERP-system for foreninger 

Diabetesforeningen lægger stor vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i Visma Business. Med ét system til økonomi-, medlems- og organisationsstyring højnes datasikkerheden og genkendeligheden for brugerne. I hverdagen har de stor gavn af de mange dimensioner, og det er et stort plus, at det er nemt at hente lister og oprette faner for de enkelte brugere. Med Visma Business håndterer Diabetesforeningen effektivt de mange medlemmer og frivillige, og derfor er ERP-systemet er et godt match til en forening som Diabetesforeningen. 

Funktionelt og fleksibelt økonomisystem.

  

”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base."

ERP-konsulent til Visma Business.

  

”Når vi har specielle behov for udvikling i Visma, trækker vi altid på Amestos kompetencer"