<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Visma Business det rigtige match for Diabetesforeningen.

#ASK MORE

Visma Business og Diabetesforeningen - et godt match

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, som taler diabetikernes sag. De har ca. 60 ansatte fordelt på kontorer i København og Odense, og de servicerer 80.000 medlemmer. ”Med Visma Business har vi et funktionelt og fleksibelt økonomisystem, hvor vi effektivt kan håndtere vores mange medlemmer og frivillige i samme funktionelle base."

,

Diabetesforeningen har haft Visma Business siden 2004, og de er 23 samtidige brugere på ERP-systemet. Til Visma Business har de blandt andet tilknyttet modulerne Visma Document Center (workflow-system), Visma Bankafstemning og Amesto Analyze (Business Intelligence).

Et optimalt system for foreninger

Diabetesforeningen lægger stor vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i Visma Business. Med ét system til økonomi-, medlems- og organisationsstyring højnes datasikkerheden og genkendeligheden for brugerne. I hverdagen har de stor gavn af de mange dimensioner, og det er et stort plus, at det er nemt at hente lister og oprette faner for de enkelte brugere. Med Visma Business håndterer Diabetesforeningen effektivt de mange medlemmer og frivillige, og derfor er ERP-systemet er et godt match til en forening som Diabetesforeningen. 

Et optimalt system for foreninger

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

KONTAKT OS