<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Amesto og Hubspot

Simplifying Business

HubSpot som Marketing værktøj.

Vi valgte en platform, der deler vores værdier og kan hjælpe os med at levere en bedre kundeoplevelse.

Simplifying Life

En løsning for at arbejde smartere.

Vi ønsker at give vores kunder indsigt, så de kan træffe de bedste valg og hjælpe dem med at få de bedste løsninger. Hos Amesto stræber vi altid efter at arbejde smartere. I den forbindelse så vi et behov for skalerbarhed i vores forskellige virksomheder, for ikke kun at vokse rentabelt, men også bæredygtigt.

I marts 2021 begyndte vi således at se på forskellige platforme, der kunne opfylde det, vi ledte efter, vi ønskede en Marketing-løsning, der kunne hjælpe os med at få et samlet billede og allerhelst for de af vores virksomheder, der opererer på forskellige markeder.

Med HubSpot kan vi

Tydeligt se ROI på alle vores marketingaktiviteter.

Hos Amesto Solutions har vi brugt SuperOffice som vores CRM-system siden 2012. For at implementere marketingstrategien, Inbound Marketing, valgte vi tidligere på året at hente HubSpot som en del af vores Martech. Med vores 12 domæner har Amesto-gruppen en af ​​de største HubSpot Enterprise-løsninger i Norge. Med HubSpot CMS og HubSpot Marketing Automation har vi fået et indblik i vores kunders købsrejse, som vi ikke havde før og tydeligt kan se ROI på alle vores marketingaktiviteter.

CMO Linn Therese Karstensen

I marts 2021 begyndte vi at se på forskellige løsninger, og valget faldt på Hubspot CRM-platformen. I september 2021 havde vi en aftale på plads, hvor valget faldt på en Enterprise-løsning. Vi startede med at planlægge hele migreringen og sætte alt det tekniske op. Hele brand identiteten skulle løftes sammen med i første omgang 12 domæner på 4 forskellige sprog. I januar 2022 begyndte vi at bygge de første domæner på platformen, det første gik live februar og april var vi live med 11 domæner mere. Men projektet slutter ikke her, vi er en innovativ virksomhed, der konstant ønsker at udvikle os, i løbet af efteråret vil vi migrere yderligere 4 domæner.

NU VED VI HVAD VI HAR FÅET

Nu ser vi hele kunderejsen.

Nøglen til vores succes i dette projekt ligger nok meget i vores erfaring med migrationer. Skal du lave et komplekst projekt af denne type for første gang, anbefaler jeg, at du får hjælp fra en partner, som har prøvet det før. Vi har været lidt af en pioner i at få løsningen tilpasset hele koncernen. Men det har været det hele værd, for nu får vi muligheden for at holde vores brand bedre sammen, samtidig med at vi bliver mere omkostningseffektive.

Director Web Kjersti Føyner

Beregn ROI på din HUBSPOT investering

Overvejer du HubSpot CRM? Beregn din virksomheds ROI for at identificere det potentielle overskud, en HubSpot-løsning kan give din organisation. ROI-beregneren er et værktøj leveret af HubSpot, som vi har valgt at indlejre på vores hjemmeside, så du nemt kan beregne ROI på din investering.

VIL DU VIDE MERE OM HUBSPOT?

Book et uforpligtende møde.