<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

TrueComm

KUNDEREFERENCE

TrueCommerce.

TrueCommerce beskæftiger 643 ansatte på verdensplan og har kontorer i Danmark, England, Irland, Belgien, Shanghai og Nordamerika. Herfra servicerer de deres 12.000+ kunder verden over.

Abonnementsløsning til TrueCommerce fra AmestoAmesto var rigtige dygtige til at sætte det rigtige team fra starten af, og forstod fra første kontakt hvad det var TrueCommerce havde behov for.

Allan Jensen | Director of Finance

,

Virksomhed

TrueCommerce integrerer deres kunders forretning til alle led i forsyningskæden, så de kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser, ordrehåndtering og meget mere på én samlet platform. Det styrker deres kunders kunderelation og øger deres kunders salg.

Vision

At hjælpe virksomheder fra alle brancher med at styrke deres handel på tværs af kanaler, platforme og systemer. Integration, førsteklasses support og innovation er nøgleordene.

Udfordringer

Deres gamle Axapta-løsning, stod for at skulle udskiftes, da den ikke længere kunne opgraderes. Samtidig savnede de en løsning som bedre kunne håndterer deres meget komplekse set-up i forhold til rabatstrukturer, abonnementer etc.

Løsning

Amesto har leveret en abonnementsløsning i Visma Business, som automatisk fakturerer abonnementer og dataforbrug. Abonnementerne faktureres forud for måned, kvartal, halvårlig eller årlig.Opstarts- og slutfakturering sker automatisk. Brugerne vedligeholder blot stamdata resten håndteres automatisk.Alle standardpriser, pristrapper og specialpriser vedligeholdes simpelt og meget overskueligt.

Mål

At få et ERP-system som understøtter deres komplekse hverdag, og samtidig er nemt at arbejde i.

Opnåelse

Med Visma Business har TrueCommerce fået en moderne og optimeret løsning, hvor forretningsprocesserne er sat i fokus, samtidig med at der er blevet ensrettet så kørsler mv. går hurtigere end tidligere.

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os