Baden Jensen

Tid sparet - er penge tjent

Baden Jensen.

Tid sparet - er penge tjent

Baden Jensen.

Amesto har sparet Baden-Jensen for over 100.000 årligt, og de har effektiviseret hvad der svarer til lidt over en fuldtidsstilling med ERP-systemet Visma Business. Besparelserne skyldes øget effektivitet og smartere procedurer, og fremtidigt forventes langt lavere IT-udgifter.

- Efter næsten 2 års drift med Visma Business hos Baden-Jensen har ERP-systemet for længst bevist sin værdi, for vi har allerede effektiviseret, hvad der svarer til over en fuldtidsstilling i indkøb og økonomi, siger Baden-Jensens økonomi- og IT chef Claus Andersen. - Vores ERP-system skal kunne magte, at bestillinger indgår via mails og telefonen. Systemet skal også magte, at nogle kunder bestiller mange varer en gang om ugen, mens andre bestiller flere gange om dagen. Visma Business rummer fint den mangfoldighed.

Nemt at rette i stamdata
Visma Business vandt primært pga. systemets fleksibilitet i forhold til f.eks. Navision. Det tiltaler os meget, at vi selv kan udføre tilpasninger – i andre systemer skal man betale ikke uvæsentligt beløb bare for at få låst op for den funktion. Vi kan f.eks. selv – helt gratis og på et øjeblik - tilpasse en formular eller rette i en fakturaskabelon. Jeg ved, at manøvrer som disse tidligere har kostet os mange konsulenttimer, og at dette også gælder for mange andre systemer. I forhold til licenser koster de fleste systemer det samme. Men i forhold til konsulenttimer er Visma Business langt billigere. Vi kan også nemt rette i stamdata for debitorer, kreditorer og produkter.

Indkøberne sparer tid
Også indkøbsfunktionen hos Baden-Jensen er blevet smartere med Visma Business. - Vi har forenklet arbejdsgangene i indkøbsafdelingen, og vi har fået mulighed for bedre statistikker. Visma Business danner et bestillingsforslag til indkøb pr. leverandør på baggrund af systemets informationer om realiseret salg og lagerbeholdningen, siger Claus Andersen. Når Visma Business kommer med et indkøbsforlag, er det nemt for Baden-Jensens medarbejdere at kontrollere indkøbsforslaget og efterfølgende bestille varerne hos leverandøren.

Landvindinger
Konsulenterne fra Amesto tænker forretningsmæssigt, med udgangspunkt i vores forretning og ikke med udgangspunkt i, hvad der kan lade sig gøre IT-mæssigt. Det er en stor fordel, fordi vi dermed har fået, hvad vi har brug for. Amestos folk er også gode til at formulere sig i et sprog, vi forstår, og til at give os løsningsforslag på problemstillinger, vi ikke havde troet var mulige at gøre noget ved, siger Claus Andersen. - I vores tidligere system var f.eks. lager og finansdelen adskilt. og det gav en del ekstra arbejde, fordi vi skulle registrere de samme informationer i to separate systemer. I dag er de to vitale dele af virksomheden integreret, og bl.a. på grund af det har vi reduceret tidsforbruget i økonomiafdelingen med, hvad der svarer til 2/3 medarbejder. Tid vi kan bruge mere værdiskabende i dag.

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig