<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash 1920x607-Recovered

KUNDEREFERANSE

e-Boks forenklede sine forretningsprocesser med Visma.net

Simplifying Business

e-Boks implementerede Visma.net.

Om e-Boks

e-Boks Group ejes 50/50 af Nets og PostNord.

Tanken bag e-Boks er at effektivisere udsendelsen af ​​post mellem virksomheder, organisationer og private postmodtagere. Det betyder færre omkostninger til porto, bedre service og en lavere belastning af miljøet.

eboks

e-boks skiftede til Visma.net ERP

Ved at skifte til Visma.net har vi kunne fjerne en stor del af vores manuelle handlinger i den daglige drift. Mulighederne for at få systemet til at arbejde for os, har gjort at vi kun skal håndtere afvigelser eller nye situation, mens øvrige aktiviteter håndteres af systemet. Den høje grad af automatik, 97% af fakturaer håndteres af systemet, har givet en højere sikkerhed i forhold til fejl, tilsigtede og utilsigtede.

Visma.net har alle de nødvendige moduler og programmer vi har skulle bruge i dagligdagen, såsom faktura godkendelsesflow og udlægshåndtering. Programmer der tidligere har ligget uden for vores ERP. Ved at få et ERP, der har alle disse moduler, er dataflowet mellem modulerne gjort mere smidigt og nemmere at styre. Dette har minimeret fejl og sagsbehandlingstid.

Onestop Reporting som integeration

Ved hjælp af det integreret rapporteringsmodul OneStop Reporting, har vi kunne fjerne 80% af de excel ark som finans tidligere brugte i forbindelse med månedsluk og rapportering. At data er automatisk integreret og altid tilgængeligt har gjort, at vi har kunne rapportere hurtigere og minimeret risikoen for manuelle tastefejl.

Resten af organisationen har taget godt imod systemet, selvom der naturligt har været en smule skepsis på at skifte system. Da systemet er blevet introduceret og folk har brugt det et par gange, har alle været positive over hvor intuitivt det har været og hvor nemt det har gjort deres hverdag.

Amesto Solutions som partner

Amesto står altid klar til at hjælpe og med deres stærke kompetencer i Visma.net får vi altid svar på de spørgsmål vi måtte have. Ved Amestos hjælp har vi fået systemet til at køre som vi ønsker det, automatiseret og simpelt.

 

Ditte Simonsen er årets Visma-konsulent.

En af vores dygtige konsulenter, Ditte, blev kåret som Årets Visma-konsulent 2022. Vi er stolte af at have de bedste med på holdet. Læs mere om Ditte og hvorfor hun blev årets konsulent under.

ditte_arets_konsulent2

SIMPLIFYING BUSINESS

Amesto som partner?

Vil du have Amesto som partner? Eller har du spørgsmål?

Vi tager gerne en snak med dig.

Kontakt os via linket nedenfor.