Pagunette (ERP)

Fik effektiviseringer i metermål

Pagunette.

Fik effektiviseringer i metermål

Pagunette.

Fra 7 til 4 i salgsafdelingen.

Det er kun tekstilerne, der får lov til at flagre frit hos gardingrossisten Pagunette A/S. Intet er overladt til tilfældighederne i det trimmede logistikflow, der er iscenesat af Visma Business.

- Visma Business hjælper os helt klart med at skabe overskud på bundlinjen - selv i en tid med både finanskrisen og generel tilbagegang i tekstilbranchen. I kraft af Visma Business har vi nemlig formået at automatisere en række processer, der tidligere krævede medarbejdere. Og dermed har vi gjort os selv langt mere konkurrencedygtige, udtaler adm. direktør i Pagunette, Carsten Sørensen.

Gardinprøver med stregkoder
Med på sidelinjen igennem udviklingen har Pagunette i 10 år haft Visma Business. - Vi har på mange måder været en pioner i anvendelsen af systemet. F.eks. var Pagunette blandt de første til at implementere e-shop løsningen Zpider, fortæller Carsten Sørensen. - Vi har et stramt trimmet vareflow ud og ind af virksomheden. Det kan vi kun ha’, fordi Visma Business understøtter det administrativt. Vores 800 kunder bestiller varer, som det passer dem, via telefon, fax, mail eller vores e-shop.

Fra 7 til 4 i salgsafdelingen
- Vi når at sende 3-400 pakker ud om dagen, fordi håndteringen af ordrer i Visma Business foregår hurtigt og automatisk. Vi er gået fra 7 til 4 i salgsafdelingen, fordi vi har automatiseret bestillingerne af varer via vores webshop. Vi har også regnet ud, at vi sparer ca. 100.000 kroner årligt i porto, papir, kuverter m.m. på at sende elektroniske fakturaer og kundeinformationer ud fra Visma Business, siger Carsten Sørensen.

Amestos folk er ikke nørder
- Vi er meget glade for den sparring, vi får hos Amesto, der har hjulpet os med at trimme vores arbejdsgange, så vi fortsat tjener penge, selvom salget er gået tilbage. Det er alfa og omega for os, at Amestos folk ikke er computernørder – de er selv forretningsfolk, der bare har ekstra meget forstand på IT. De lytter og kan forstå, hvad vi har behov for, de kan få deres medarbejdere til at udføre det i praksis, og derefter kan de levere det til os, så det virker. Det findes altså ikke ret mange steder, slutter Carsten Sørensen.

Pagunette

Ny webshop.

   

"Vi forenklede arbejdsgangen med stor succes: over 75% af vores ordrer kommer i dag via webshoppen!"

Se mere

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig