Elma Instruments (ERP)

Visma samler økonomi, logistik og salg i ét ERP-system

Elma Instruments.

Visma samler økonomi, logistik og salg i ét ERP-system

Elma Instruments.

En ERP-løsning tilpasset grossister - både i Danmark og hele Norden.

"Vores Visma-løsning samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system. Vi har altid overblik over, hvad der er på lager i både Danmark, Norge og Sverige. Amesto Solutions leverer en ERP-løsning tilpasset nordiske virksomheders behov. Hvis man som virksomhed er klar til at skifte ERP-system, skal man helt klart overveje at bruge Visma Business og Amesto. De leverer en løsning, som hjælper os som grossist med at drive effektiv forretning både nationalt og internationalt", siger Morten Lundsteen, administrationschef i Elma Instruments.
   

Visma Business effektiviserer forretningen og skaber overblik i selskabet på tværs af landegrænserne. 

"Visma Business giver en rigtig god integration med vores norske og svenske selskaber. Det er et effektivt økonomisystem, som dækker alle vores behov som nordisk virksomhed, og vi vil klart anbefale Visma Business og vores Visma-partner, Amesto Solutions, til andre nordiske virksomheder”, fortæller Lars Bendixen, administrerende direktør i Elma Instruments. 

   

Elma Instruments er en nordisk grossist-virksomhed og Skandinaviens største og førende distributør af test- og måleudstyr. De har haft Visma siden 2007, og alle 40 medarbejdere benytter Visma Business som ERP-system med stor succes. Elma Instruments har centrallager i Danmark og datterselskaber i Norge og Sverige. 
Læs mere om Elma Instruments

Elma Instruments

Ét ERP-system til alle selskaber.

  

"Visma Business samler logistik, salgsstyring og økonomi i ét system på flere markeder!"

Se mere

HAR DU SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt mig