<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Filcon case

KUNDECASE

Filcon.

Simplifying Business

Nu kan Filcon styre deres projekter meget nøjagtigt.

Filcon Filtration er den førende producent af industrielle emissions- og luftforureningskontrolløsninger. Deres højværdiprodukter og systemer optimerer fodaftryk, ydeevne, pulvergenvinding og vedligeholdelse til industrianlæg over hele verden. Alt sammen til lave omkostninger ved ejerskab.

Vi kan styre projekterne meget nøjagtigt.

Økonomichef Christian Brun fra Filcon A/S kendte ikke Visma Business, men der gik kun en måned, så var han hooked. I dag vil han ikke undvære sit ERP-system, der giver ham ro i sjælen, trods store, ofte uforudsigelige, projektforløb med levering af røggasfiltre.

Da Christian Brun første gang åbnede sin pc på sit nye økonomichef-kontor hos Filcon, anede han intet om Visma Business.

- Efter bare en måned med Visma Business var jeg BEGEJSTRET. Og i dag ville jeg ikke vælge noget som helst andet system til os. Det passer nemlig perfekt til personer som mig selv, der mentalt fungerer som et Excel regneark. Det er ligeså logisk og enkelt opbygget og er samtidig ligeså kreativt og åbent for muligheder. 

Det er nogle vigtige streger, der bliver tegnet af ingeniørerne hos Filcon. De færdige renseanlæg er nemlig i visse tilfælde kæmpestore og komplekse og kan koste fra 100.000 kroner til to-cifrede millionbeløb.

- Visma Business er altafgørende for vores projektstyring. Der kan ske så mange uforudsete ting i så komplekse projektforløb, der ofte strækker over et par år. Udgifterne kan svinge, timeforbruget kan variere, logistikplanlægningen kan volde problemer, bare for at nævne nogle ganske få parametre.  Visma Business betyder, at vi kan styre det enkelte projekt meget nøjagtigt, selv om det ændrer sig undervejs, og at vi hele tiden kan måle på, hvordan det går med hvert enkelt projekt, om budgetter og tidsrammer overholdes osv.

 

Amesto er sparringspartner

Samarbejdet med Amesto Solutions fungerer, som det skal og med et minimum af konsulenttimer. Tilretninger og designs af skærmbilleder foretages nemlig let af brugerene af Visma Business hos Filcon.

- Så vi har jo ikke brug for Amesto, siger Christian C. Brun med et smil, og er glad for de konsulenttimer, han dermed sparer. Han tilføjer dog, at han bruger Amesto som sparringspartner, når han er i gang med at sætte et eller andet op i Visma. Inspirationen kommer ikke kun via Amesto – men også via et tæt netværkssamarbejde med andre lokale virksomheder som f.eks. Bruno Hansens Snedkerier. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

#askmore

Kontakt os