<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Architecture8_2120x900

STRATEGI OG BUSINESS INTELLIGENCE

BI-rådgivning giver grundlag for bedre beslutninger.

HAR DU BEHOV FOR HJÆLP?

Vi bistår dig med afklaring, design og analyse.

Business Intelligence og Analytics bruges til at opnå et bedre beslutningsgrundlag og indsigt i virksomhedens behov.
Alle ved, at nøgletal er dynamiske, men alligevel er der mange virksomheder, der hver uge bruger mange timer på at indberette nøgletal.

 

Vores BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjælpe dig med indsigt og fuld kontrol over økonomiske tal og andre relevante ledelsesparametre.
Vi afholder designworkshops, hvor vi gennemgår dine behov og prioriteter og prototypeprøverapporter. Med baggrund i økonomianalyse kan vores BI-rådgivere hjælpe dig med at definere et målbillede for en Business Intelligence-løsning, der giver dig den indsigt, du har brug for.

Vi hjælper dig til at få bedre indsigt

Få afklaret værdien af ​​bedre indsigt

BI og AI Strategi.

Traditionelt set har Business Intelligence været brugt til beslutningsstøtte, men moderne BI handler også om ændringer i operationelle og kritiske forretningsløsninger. Kombineret med AI vil det kunne give en helt ny indsigt, forståelse og grundlag for effektivitet.

Gennem vores strategiprojekter hjælper vi dig med at få en bedre forståelse af det potentiale, der ligger i gode indsigtsløsninger. Vi opstiller en vision, et målbillede og en køreplan med specifikke aktiviteter og ansvar. Vores veletablerede metode er brugt af mange kunder og indeholder predefinerede skabeloner, erfaringsbaserede principper og en trin-for-trin proces, der sikrer et godt, forståeligt og forankret resultat, der gør yderligere prioriteringer klare og velfunderede.

Ledelse, processer og god organisering

BI Governance.

processer og generel organisering af dine Business Intelligence projekter. Dette er ikke blevet nemmere med fremkomsten af ​​andre typer data, brugen af ​​AI og maskinlæring og en langt mere moden forretningsside, der gerne vil få indsigt hurtigere og mere sofistikeret end tidligere. Gennem vores BI Governance-projekter hjælper vi dig med at organisere projekterne og etablere gode processer, der sikrer korrekt prioritering, ejerskab og ledelse. Vi kan også hjælpe med admin og administration af din eksisterende BI-løsning.

Den rigtige arkitektur til dine behov

BI og AI arkitektur.

Mens det tidligere var relativt nemt at opsætte en "best practice"-arkitektur for en BI-løsning, er dette i dag langt mere kompliceret. Du skal tage højde for ustrukturerede data, streaming data, machine learning, cloud, bimodale løsninger, sandkasseløsninger, GDPR, større mængder data, et væld af forskellige værktøjer til bearbejdning og visualisering og ikke mindst langt mere modne, krævende og forskellige brugere.

Løsninger er ikke længere at have en arkitektur, der dækker alle behov. Vi hjælper dig med at finde den bedste overordnede arkitektur, der sikrer den rette indsigt på alle niveauer og muliggør brugen af ​​moderne BI-værktøjer, avancerede AI-modeller og sandkasseløsninger til dem, der har brug for dem.

Technology85_670x970

Kom i kontakt med en BI-rådgiver.

BI- og rapportering

Vi leverer rapporterings- og analysesystemer (Business Intelligence), hvor du nemt kan hente alle de nødvendige rapporter, du skal bruge for at have fuld styring og kontrol over din virksomhed!

Datawarehouse

Vi kan hjælpe dig med at bygge et bæredygtigt Datawarehouse, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogik, metadata og master data på en god måde, og som er bygget iht. best practice.

Dashboards

Gennem god datavisualisering kan du se dine data på en bedre måde, så du nemmere kan  afdække afvigelser, trends og mønstre. Dashboards giver brugerne et kraftfuldt værktøj, der også er velegnet til at formidle resultater.