<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

2. feb.

Hvad betyder Microsoft Fabric for Power BI?

Du har hørt nyhederne om Microsoft Fabric, men hvad med Power BI? Hvordan passer Power BI ind? Behøver du at migrere noget? Kan du stadig gøre det, du var vant til?

Microsoft Fabric er en alt-i-en-analyseløsning Microsoft Fabric er en alt-i-en analyse-løsning for virksomheder, der dækker alt fra databevægelse til datavidenskab, realtidsanalyse og business intelligence. Den tilbyder en omfattende pakke af tjenester, inklusiv en datalake og dataintegration, alt på ét sted. Platformen er bygget på et Software as a Service-grundlag (SaaS) og samler komponenter fra Power BI, Azure Synapse og Azure Data Explorer i ét enkelt integreret miljø. Den er designet til at være enkel og meget integreret, og eliminerer behovet for brugere at samle forskellige tjenester fra flere leverandører.

Microsoft Fabric er designet til at gøre det muligt for organisationer og enkeltpersoner at omdanne store og komplekse datalagre til handlingsorienteret indsigt.

HvaD betyder det for Power BI? 

Flere muligheder! Hvis din organisation prøver Fabric, har du måske bemærket, at alle disse komponenter er dukket op sammen med Power BI:

Man kan beskrive Microsoft Fabric som Power BI+++. Microsoft Fabric er en innovativ teknologi, der forbedrer Power BI-platformen og tilbyder sømløs dataintegration og kraftfulde analytiske evner. Den kompenserer for svaghederne i Power BI og giver dig det rette værktøjssæt til at bekæmpe dataudtræk fra API'er og opbevaring og håndtering af data. Power BI inkluderer ikke opbevaring, hvilket kan gøre det kompliceret og krævende at håndtere data fra API.

Microsoft Fabric er en platform for avancerede og omkostningseffektive data- og analyse-løsninger, og det er vigtigt for Power BI-brugere at forstå, hvordan den fungerer og hvad den kan gøre for dem. Microsoft Fabric tilbyder en samlet platform for udvikling, opbevaring, distribution og administration af data på tværs af flere miljøer. Power BI vil være komponenten i Microsoft Fabric, der håndterer det Power BI er rigtig god til - modellering, visualisering og deling af data på en brugervenlig måde til forskellige brugere i organisationen.

Kæmper din virksomhed med datasiloer og mangler en løsning for samlet opbevaring til analyse og rapportering på tværs af systemer? Tager det lang tid at få adgang til de data og indsigter, du har brug for? Eller mangler der i datakvalitet og sikkerhed? Microsoft Fabric møder disse udfordringer ved blandt andet at sikre:

  • Indsamling og opbevaring af data fra alle kilder for at skabe én kilde til sandheden
  • Indbygget funktionalitet for sikkerhed og adgangsstyring for at sikre korrekt håndtering af data
  • Funktionalitet for behandling og deling af data og indsigter i realtid
  • Mulighed for acceleration af indsigter ved at udnytte AI-teknologi (Fabric Copilot)

Når det kommer til at migrere til Microsoft Fabric, er det ikke nødvendigt at migrere noget, da Power BI allerede er integreret i platformen. Det er dog vigtigt at sikre, at alle funktioner og egenskaber ved Power BI tages i betragtning, når I udvikler med Microsoft Fabric i jeres organisationer. 

FRA DATA TIL INDSIGT PÅ KUN 4 DAGE

Vi i Amesto kan hjælpe Power BI-brugere med at tage deres færdigheder til næste niveau. Ved at forstå egenskaberne ved Microsoft Fabric og nøglefunktionerne i Power BI, kan brugere skabe kraftfulde applikationer og løsninger, der vil bidrage til at transformere data.

Nu giver vi dig en unik mulighed for at blive bekendt med Microsoft Fabric og samtidig skabe reel værdi. Vi tilbyder et 4-dages introduktionsprojekt, hvor vi sammen med jer designer og implementerer en simpel analyse-løsning i Microsoft Fabric og Power BI. Resultatet vil være en fullt fungerende analyseløsning med data tilgjengeliggjort i OneLake og visualisert i Power BI. Krav for gjennomføring av dette prosjektet er at relevant data finnes tilgjengelig som excel eller csv filer. Agenda dag for dag: 

Modul 1: Opstart, kOrtlÆGNing, scope og design 

Fokusområder: 

  • Hvad skal analyseres? 
  • Hvordan forestiller vi os, at data skal se ud?
  • Hva er defininitionen på forskellige elementer? 
  • Hvor ligger data i dag?  

Modul 2: InDhentNing, transformaTIon og modellering aF data 

Fokusområder: 

  • Indhente data til OneLake i Microsoft Fabric 
  • Transformere data til validerede tabeller 
  • Definere relationer mellom tabellerne og lave datamodel

Modul 3: Visualisering og rapportdesign i Power BI 

Fokusområder: 

  • Design af rapport 
  • Avancerede beregninger 
  • Visualisering, filtrering, interaktivitet 
  • Formatering og temaer 

Modul 4: Publicering, deling og oplæring 

Fokusområder: 

  • Publicering og organisering af workspaces 
  • Deling og adgangsstyring 
  • Deling og integration i andre applikationer (f. eks Microsoft Teams eller SharePoint) 
  • Oplæring 

Ønsker du at komme i gang med Microsoft Fabric? Med Microsoft Fabric Quick Start får du en unik mulighed for at blive bekendt med værktøjet, samtidig med at du skaber værdi. Læs mere og kontakt os for at komme i gang.

SHARAN PAL SINGH OBEROI Nordic Business Area Manager