<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

5. maj

PowerAnalyze eller OneStop Reporting – Hvad bør du vælge.

Ønsker du at bruge mindre tid på at hente tal og data fra dine systemer? Så du i stedet kan bruge mere tid på årsager og sammenhænge, ​​der giver dig bedre og hurtigere beslutningsevne? Med gode analyseværktøjer kan dette blive en realitet.

Data i sig selv giver ofte ikke den store værdi, men muligheden for at kompilere data og præsentere dem, som du ønsker det, er værdifuld. Et godt analyseværktøj skal derfor sikre et pålideligt, komplet og let tilgængeligt overblik. Det skal med andre ord give dig indsigt til at træffe de rigtige og strategiske beslutninger.

Der findes i dag flere forskellige løsninger til visualisering og oversigtstabeller, men med alle disse løsninger til rådighed, kan det være svært at finde ud af, hvilket system der er bedst egnet. Især i dag hvor mange har forskellige systemer, der tilfredsstiller forskellige dele af organisationen. Så hvordan kan du hente data fra disse systemer og præsentere dem? Og hvilket system skal du vælge?

I dette blogindlæg vil jeg belyse to rapporteringsværktøjer på; OneStop Reporting fra Visma og PowerAnalyze fra Amesto.

OneStop Reporting (OSR)

OneStop Reporting er et Excel-baseret system, hvor du opretter rapporterne i Excel med et tilføjelsesprogram for at tilgå data fra forskellige kilder. OSR er et rapporterings-, budget- og analyseværktøj til virksomheder i alle sektorer. Systemet kan kobles til flere forskellige Visma-systemer og andre 3. parts løsninger.

Onestop Reporting er en løsning, der giver dig mulighed for at bygge rapporter i en brugervenlig og velkendt brugergrænseflade. Da løsningen er baseret på Excel, vil barrieren for at komme i gang være noget lavere end mange andre systemer. OSR gør rapportering nemmere og mere fleksibel, da OSR-formler henter data fra flere kildesystemer. Du har således "live" data, når du kører rapporterne. Da løsningen også er cloud-baseret, vil rapporterne, budgetterne og visualiseringerne være tilgængelige hvor som helst.

Hvem er OneStop Reporting egnet for?

OSR vil være velegnet til dig som selv skal lave rapporter, hvor du ofte ændre og justere rapporterne. Du har desuden gode Excel-kundskaber fra før, som du gerne vil videreføre. OSR er et rigtig godt værktøj til at udarbejde rapporter i et Excel-miljø, men samtidig styrke, forenkle og effektivisere rapportering og budgettering til og fra Visma-systemer.

PowerAnalyze i Microsoft Power BI (PA)

PowerAnalyze er udviklet af Amesto og er en foruddefineret model i Microsoft Power BI. Derudover er der lavet en række færdige rapporter som følger med produktet, så du hurtigt kan komme i gang med dit "Business Intelligence"-projekt. Microsoft Power BI er et fantastisk indsigts- og visualiseringsprodukt, der præsenterer tal gennem datavisualiseringer, med mulighed for interaktive dyk ned i detaljerne.

PowerAnalyze er en brugervenlig løsning, bygget på en af ​​de førende og solide BI-løsninger, Microsoft Power BI. Denne løsning giver dig et rigt grundlag for indsigt og analyse. Da vi er uafhængige i Microsoft-universet, kan vi nemt publicere rapporterne i fx Microsoft Teams, du kan eksportere til Microsoft Power Point, PDF eller Excel for videre bearbejdning og præsentation.

PowerAnalyze giver et godt overblik over data i virksomhedens kernesystemer, dette omfatter levende, dynamiske grafer, hvor du kan klikke dig videre for at se baggrundsdata, sammenhænge og årsager – ofte en vigtig dimension i det samlede overblik.

Hvem er PowerAnalyze egnet for?

Løsningen er ideel til nøglepersoner i hele forretningen lige fra økonomi og ledelse til projektansvarlige og projektledere, sælgere og andre, der ønsker indsigt i virksomhedens udvikling uden selv at skulle lave rapporterne. PowerAnalyze er en adgangsbillet til Power BI. Amesto har også adopteret Microsoft-Azure-teknologien, der gør det muligt at oprette forbindelse til enhver datakilde, du måtte ønske.

Med al den information spørger du måske dig selv; Hvilken løsning skal jeg vælge? Er du interesseret i en af ​​disse løsninger beskrevet ovenfor, tag kontakt med os for en uforpligtende demonstration. Her kan vi diskutere behov og ønsker, således at vi kan finde den for dig mest optimale løsning.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kort sagt, hvis du ønsker at videreudvikle dine Excel-kompetencer og samtidig forenkle og effektiviseredin rapportering, så er OneStop Reporting en rigtig god løsning. De har også en god løsning til budgettering og workflow.

Lær mer om OneStop Reporting her

Ønsker du en mere fleksibel løsning, som er kompatibel med andre produkter fra Microsoft, kan PowerAnalyze være et bedre valg. Løsningen kræver en Power BI Pro-licens, som giver dig mulighed for at bruge de gode standardrapporter og visualiseringer.

Lær mer om PowerAnalyze her

Jesper Nielsen Manager Business NXT og Visma Business