<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Hold bedre digitale møder

#ASK MORE

Hold bedre digitale møder.

5 tips til hvordan du kan afholde bedre digitale møder.

Gratis Guide

5 tips til hvordan du kan afholde bedre digitale møder.

Den digitale kløft blev traditionelt betragtet som et spørgsmål om at have eller ikke have adgang, men i dag taler vi ofte om uligheden mellem dem, der har eller ikke har de teknologiske færdigheder.
 
Vi er nødt til at huske, at der er nogle, der ønsker at gå tilbage til kun at arbejde fra kontoret og have mængden af onlinemøder tilbage til et minimum.
 
Så hvordan kan vi bedst tilpasse os denne nye måde at arbejde på og reducere den digitale kløft?
 
 
 

Udfyld dine informationer og tryk "Download" for at læse guiden.

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.