<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Technology150_2120x900

Dokumenter bør kun gemmes ét sted.

Med en SuperOffice SharePoint-integration, kan du automatisk gemme alle dokumenter, der er oprettet i SuperOffice CRM, i dit SharePoint-lager, og derved kun have ét original dokument. 

13. december 2022

Indfør ægte dokumentsamarbejde og informationsdeling på tværs af hele  organisationen gennem brug af SuperOffice CRM sammen med Microsoft365 og få en mere effektiv hverdag.

Uanset om det er et tilbud, en kontrakt, et  projektdokument, et billede, en e-mail eller en anden form for fil, har altid haft mulighed for at gemme, se og redigere ethvert dokument relateret til en kunderelation i din SuperOffice CRM-database.

Denne evne til nemt at administrere dokumenter og til enhver tid få adgang til opdateret information har hjulpet  SuperOffice CRM-brugere til altid at være på forkant med deres forhold til kunder og kundeemner.

Men flere og flere virksomheder arbejder i skyen på grund af alle de nye muligheder og fordele, det tilbyder. Ikke overraskende vælger mange virksomheder de cloud-baserede værktøjer, der er tilgængelige i Microsoft 365 eller Google Workspace, til at oprette dokumenter. De anvender også mere avancerede værktøjer som Microsoft SharePoint til at gemme, dele og arbejde med dokumenter.

Hvis din virksomhed allerede bruger eller planlægger at bruge SharePoint og SuperOffice CRM, kan et dokument pludselig komme til at leve to separate steder. Så hvordan ved du, hvor du skal opbevare, eller hvem der har adgang til dine dokumenter?

For at løse dette har SuperOffice skabt en løsning – SuperOffice SharePoint dokumentintegration. Når du aktiverer SharePoint-integration i dit SuperOffice CRM, vil du automatisk kunne gemme alle dokumenter, der er oprettet i SuperOffice CRM, i dit SharePoint-lager. Med andre ord erstatter du standard SuperOffice CRM-dokumentarkivet og bruger dit SharePoint-websted i stedet.

At integrere SharePoint med SuperOffice CRM betyder, at du kun behøver ét system til at administrere dine dokumenter, da begge applikationer gemmer dokumenter på samme sted. Ingen grund til at spilde tid på at lede efter vigtig information, og hvor den er gemt.

Fordele ved at integrere SuperOffice med M365
  • Single Sign-On
  • Opret, gem og find dine dokumenter i SuperOffice CRM eller Sharepoint og udnyt alle de funktioner, der er tilgængelige for dig med Microsoft 365-tjenesten.
  • Arbejd problemfrit med CRM-data i Outlook ved hjælp af SuperOffice til Outlook-tilføjelsesprogrammet
  • Der kræves ingen installation af lokal software på pc'en. Alt er online.

Hvordan fungerer det?

sharepoint-dk-3

NB! SuperOffice SharePoint-integration er KUN tilgængelig for SuperOffice Online. 100 % cloud service.

Interesseret?

SuperOffices SharePoint-dokumentbiblioteksintegration lader dig oprette, arkivere og dele dokumenter og e-mails nemt og sikkert.

Denne integration giver dig mulighed for at gemme alle dokumenter og e-mails i SharePoint Online, hvor de kan tilgås af alle i virksomheden, også dem der ikke bruger SuperOffice CRM. Adgangen til dit SuperOffice-dokumentsted i SharePoint kan styres gennem domænegrupper (AAD = Azure active directory-godkendelse).

HAR DU SPØRSMÅL, eller er der noget vi kan hjælpe dig med ?

#askmore

KONTAKT OS