<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Architecture56_2120x900-1

EazyStock og Amesto Solutions i nyt partnerskab

9. September 2022

EazyStock har indgået et partnerskab med Amesto Solutions om at samarbejde omkring løsninger indenfor indkøb og lageroptimering.

Amesto Solutions, den førende udbyder i Norden af ​​forretningssystemer, vil nu også tilbyde sine kunder en SaaS-løsning til indkøb og lageroptimering gennem samarbejdet med EazyStock.

Amesto Solutions arbejder med at forenkle forretningsprocesser og effektivisere driften hos nordiske og internationale virksomheder. Amesto Solutions bliver med sine digitale løsninger og personlige rådgivning en værdifuld partner for virksomheder, der ønsker at vokse og udvikle sig.

"Amesto Solutions har stor erfaring og ekspertise inden for forretningssystemer og vi ser frem til sammen at kunne udvide deres sortiment til også at hjælpe deres kunder med indkøb og lageroptimering," siger Mathias Ahlnander, Channel Manager hos EazyStock.

I takt med øgede kundekrav, voksende global volatilitet og øget kompleksitet i forsyningskæder, er forsyningskædeløsninger og lageroptimering blevet et mere og mere prioriteret emne for distributionsvirksomheder, der ønsker at forblive konkurrencedygtige og drive vækst.

Vi er overbeviste om, at behovet for løsninger inden for indkøb og lageroptimering vil fortsætte med at stige, siger Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP hos Amesto Solutions. Gennem samarbejdet med EazyStock vil vi være i stand til at tilføje en forsyningskædeløsning til vores kunders ERP-systemer, et tilbud der vil hjælpe med at strømline og automatisere indkøbs- og lagerstyringsprocesser. Vores største prioritet er at hjælpe vores kunder med at forblive konkurrencedygtige og styre et miljø i forandring, fortsætter Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP hos Amesto Solutions.

Gennem den netop indgåede partneraftale bliver Amesto Solutions forhandler af EazyStocks SaaS-løsning til indkøb og lageroptimering i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Partnerskabsaftalen giver Amesto Solutions mulighed for at sælge og implementere EazyStock.

"Partnerskabet med Amesto Solutions bliver en vigtig del af EazyStocks vækst, både fordi det yderligere styrker vores position i Sverige og for fortsat at drive vores ekspansion i resten af ​​Norden," slutter Mathias Ahlnander, Channel Manager hos EazyStock.

EazyStock
inventory-opt-sw

Om EazyStock

EazyStock er værktøjet, der giver dig kontrol over lagerbeholdningen gennem øgede serviceniveauer, reducerede lagerniveauer og automatiserede købsprocesser. Den cloud-baserede software integreres problemfrit med dit forretningssystem og giver hurtige, målbare resultater. EazyStock er en del af Syncron AB med hovedkontor i Stockholm og kunder over hele verden.