<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Esben 5

AMESTO SOLUTIONS HAR UNDERSKREVET EN STRATEGISK

Partneraftale med HubSpot i Norden.

Vi kan endelig røbe at vi er blevet

HubSpot-partner i Norden.

Vi styrker nu vores forretningsområde og serviceudbud inden for CRM og inbound marketing. Med en ambition om at kunne tilbyde vores kunder komplet systemsupport for den bedste købs- og kundeoplevelse, har vi indgået en partneraftale med HubSpot.

Amesto Solutions er allerede en one-stop-shop for mange af vores kunder med de produkter og services, vi tilbyder inden for både BI, ERP og CRM, bygget på stærke brands som henholdsvis Microsoft, Visma og SuperOffice, og dette kan vi  fastholde ved også at tilbyde HubSpot.

Der er ingen tvivl om, at forbrugernes købsadfærd har ændret sig i takt med den teknologiske udvikling, og at de fleste køb i dag starter med en søgning på internettet.

De bedste fokuserer nu på god inbound marketing, smart automatisering og at være let tilgængelig digitalt. Vi ser, at HubSpot faciliterer dette, bedre end nogen andre CRM-spillere, vi har set. HubSpot udvikler sig i et hæsblæsende tempo og sætter mere og mere kraft i platformen for at hjælpe kunder med at transformere deres kundeoplevelser og drive digital vækst.

Ledende indenfor Marketing Automation

Hvad er HubSpot?

HubSpot er en platform baseret på inbound marketing-metoden. HubSpots berømte "flywheel model" og inbound metodik er indbygget som en naturlig del af løsningen. I HubSpots terminologi handler det om at gøre anonyme købere til promotorer ved at skabe relevant og personligt indhold, der er nyttigt. Kort sagt er HubSpot en CRM-platform, der elegant giver dig mulighed for at fokusere på indhold, kommunikation og automatisering, og som samtidig er helt i top, når det kommer til data og rapportering.

Gartner har anderkendt HubSpot som en leder indenfor Marketing Automation for andet år i træk.

”Vi ser, at virksomheder, der vælger en CRM-platform, kræver en lokal partner med stærk CRM-ekspertise, solid forretningsforståelse og it-teknisk ekspertise, da mange kræver integrationer til andre forretningssystemer. Derfor valgte vi Amesto Solutions"

Silke Ahrens, Head of Partnership i HubSpot

Silke

Silke Ahrens

Head of Partnership i HubSpot

Hvorfor skal du vælge Amesto Solutions som din HubSpot-partner?

10 Års erfaring med CRM

I modsætning til de fleste HubSpot-partnere i Norden, har vi hos Amesto Solutions mere end 10 års erfaring inden for CRM. Med en solid CRM-kompetence og forretningsforståelse har vi hjulpet vores kunder med at vinde nye kunder, øge mersalget, effektivisere deres processer og ikke mindst øge kundetilfredsheden. Med HubSpot som en del af vores produktportefølje bliver vi endnu stærkere og kan hjælpe vores kunder ved at tilbyde support til en friktionsfri købsoplevelse.

Styrket indsats på BI og Indsigt

Amesto Solutions har desuden styrket vores investering i BI og Insigt, og fået nogle af de bedste BI-konsulenter med på holdet. De vil være i stand til at tilføre stor værdi til din marketingindsats ved at identificere, indsamle og tilgængeliggøre den indsigt, du har brug for – for det, du skal måle for at træffe de rigtige beslutninger, ændrer sig konstant

STÆRK INTEGRATIONSKOMPETANCE

SuperOffice er centralt for mange af vores kunder, i måden de håndterer eksisterende kunder på. Sammen med SuperOffice er vi derfor i gang med at opbygge en integration mellem SuperOffice og HubSpot. Hos Amesto Solutions har vi over 30 udviklere, der arbejder med integrationer og et team bestående af dygtige teknikere, fageksperter og erhvervsrådgivere. De har stor erfaring med at udvikle integrationer mellem en lang række applikationer og systemer.

"HubSpot er en af ​​verdens hurtigst voksende CRM-platforme og tager betydelige markedsandele i et segment, hvor vi har erfaring med at levere stor værdi. Sammen med SuperOffice, som er meget stærke i at passe eksisterende kunder og yde en fremragende kundeservice, kan vi nu tilbyde vores kunder systemsupport til hele købet og kunderejsen.”

Esben Arnøy Jørgensen, Ansvarlig for CRM i Amesto Solutions

Esben Jørgensen

Esben Arnøy Jørgensen

Ansvarlig for CRM i Amesto Solutions

Giv dine kunder den bedst mulige købsoplevelse.

HubSpot er bygget, så du kan investere i den del af HubSpot, du har brug for. Uanset hvilken hub du vælger, er indhold, kommunikation, automatisering, data og rapportering centrale elementer. Det gør det nemt for dig at købe de HubSpot-moduler, du har brug for, gerne som et supplement til en eksisterende CRM-løsning eller med en integration til andre centrale forretningssystemer. Hvis du har HubSpot i dag, eller overvejer at investere i HubSpot, bør du tage en snak med os.

Opportunity Workshop

En Opportunity Workshop kan ganske enkelt forklares som en undersøgelse af udfordringer og muligheder i din virksomhed.

Formålet med denne kortlægning er at danne det bedst mulige beslutningsgrundlag vedrørende valg af digitale forretningsløsninger og muligheder for tilpasninger eller udvikling af de løsninger, du allerede har.

Vil du vide mere om Hubspot?

Book et møde.

HubSpot indeholder de værktøjer, du skal bruge i forbindelse med salg og markedsføring. CRM, CMS, SEO, Social Media Management og salgssupport. HubSpot samler alle data på én platform, så du får et 360-graders perspektiv på dine kontakter.

partner-badge-color