<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Øget salg til eksisterende kunder

SUPEROFFICE CRM KAN GIVE

Øget salg til eksisterende kunder.

Hvis du brugte dit fulde forretningspotentiale på dine eksisterende kunder – hvor meget kunne du så omsætte?

Sælg mere til eksisterende kunder

Hvis målet er mersalg, har du brug for en plan.

Langt de fleste virksomheder kan øge deres salg på eksisterende kunder, på mange forskellige måder. Der er virksomheder, der elsker deres eksisterende kunder ihjel, men for 99% af os kan vi behandle eksisterende kunder både mere og bedre.

Og det bedste er – det er normalt meget nemmere end at få nye kunder.

Som udgangspunkt bør du lave en undersøgelse af, hvilke strategier du bør have for at øge salget til dine eksisterende kunder. Nogle interessante områder kunne være 

 • Hvilke af dine kunder har købt produktområde A, men ikke B?
 • Hvilke af dine kunder med produkt B har ikke købt en supportaftale eller sikkerhedsaftale eller ..
 • Hvilke af dine kunder har relativt lille omsætning hos dig, i forhold til andre kunder eller i forhold til deres egen omsætning?

Når du har besluttet, hvilke områder du vil prioriterer så skal du definere hvilke handlinger, der fører dig mod målene, og derefter give sælgeren eller andre interessenter den information og de værktøjer, de skal bruge for at realisere strategien. 

Markedsføringsmodulet og funktionaliteten i SuperOffice CRM lader dig nemt og enkelt definere målgrupper. og lave målrettede kampagner mod specifikke kundegrupper. 

Ved at bruge SuperOffice CRM til at drive din markedsføring opnår du:

 • Øger effektiviteten i salgsteamet
 • Øger indtjeningen gennem et mere effektivt salgsteam
 • Øger mærkevarekendskab
 • Enkelt at drive målrettet og relevant kommunikation med dine kunder
 • Enkelt at definere nichemarkeder 

Vores bud på en løsning, som giver øget salg til eksisterende kunder indeholder: 

 • SuperOffice CRM til kundestyring og sagsstyring 
 • Integration med dit forretningssystem for automatisk indhentning af de vigtigste kundedata samt kategorisering af kunder
 • SuperOffice Marketingløsning til både digital kommunikation med din målgruppe men også integration med din hjemmeside for at kunne se og følge op på besøgende, styring af flows omkring seminarer, integrationer med LinkedIn og Facebook mm
 • Eventuelt værktøjer til NPS-kortlægning og opfølgning
 • Rapporter via Power BI

Gratis Guide

Hvordan du optimere dit kundeprogram.

Der er mange tilgange til implementering af et kundeprogram, og du skal finde den måde, der passer bedst til din virksomhed, dine produkter og dine tjenester. 

Vores guide er et bud på hvordan lønsomheden han øges med den såkaldte Grow-Retain model.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.