<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

MED DET RIGTIGE SYSTEM ER DET NEMMERE AT LEVERE

Bedre kundeservice.

Leder du efter et kundeservicesystem? En god kundeoplevelse handler i bund og grund om noget så simpelt som at sælge et produkt eller en service, der virker, og at optræde behageligt over for dine kunder. Så enkelt er det. Det bliver meget nemmere med det rigtige værktøj!

SuperOffice CRM kan hjælpe til

Øget kundetilfredshed.

God kundeservice handler om at besvare alle henvendelser, så snart de ankommer. I dagens marked forventes det, at du er tilgængelig overalt, og har det fulde overblik. Kundeopfølgning er let i vores CRM-software. Løsningens design hjælper dig med at øge produktiviteten i løbet af få uger ved at strømline, hvordan du opbevarer og bruger information.

Gratis Guide

Hvordan kan du opnå større kundetilfredshed?

20% af dine kunder tegner sig for 80% af rentabiliteten. Ved du, hvem dine 20% er, og hvad de syntes om dig? 

Med denne guide giver vi dig tip til hvordan du kan øge din kundetilfredshed, så du bliver den bedste i kundeklassen!

Hvis kundetilfredshed er vigtig – hvorfor måles den af ​​så få, på en struktureret måde?
 
Har du fx. styr på: 
 • Hvem der er dine 20 mest tilfredse kunder?
 • Hvorfor disse kunder er så tilfredse?
 • Hvilke 20 kunder du risikerer at miste?
 • Hvor meget omsætter disse kunder?
 • Hvilke af ​​dine 100 største kunder har du ikke haft kontakt med inden for de sidste 3 måneder?

Vores metode er enkel: 

 1. Kategoriser kunderne, minimum efter hvor meget de omsætter  for hos dig på årsbasis. 
 2. Opstil en handlingsplan for de forskellige kategorier af kunder. 
 3. Opstil en handlingsplan for, hvordan man håndterer potentielle "Detractors" og "Ambassadors".
 4. Stil tilfredshedsspørgsmålet til alle kunder løbende. Bemærk, at der ikke bør sendes flere undersøgelser, end du har kapacitet til at følge op.
 5. Sikre at den ansvarlige sælger / supportperson får en besked i CRM-systemet om både potentielle "detractors" og "ambassadører". Alt dette bør følges op med et opkald!
 6. Følg op på hvordan det går i forhold til fastsatte delmål, 

Med vores løsning får du ikke nødvendigvis gjort alle kunder tilfredse, da vores løsning ikke påvirker dine leverede produkter og services. Men vi lover at gøre en forskel, indenfoir de områder som vi kan påvirke. Det er ligesom livet generelt. Med en indsats på 20 procent når vi ofte et resultat på 80 procent. Man skal kravle før end man kan gå.

Det er ikke systemløsningen som i første omgang kræver mest tid og flest ressourcer. Det er, at det du har etableret i dine strategier, også bliver gjort og fulgt op på.

Vores bud på en løsning til øget kundetilfredshed indeholder: 

 • SuperOffice CRM til kundestyring og sagsstyring 
 • Integration med dit forretningssystem for automatisk kategorisering og opdatering af virksomheds- og kontaktoplysninger 
 • Værktøjer til NPS-kortlægning og opfølgning
 • Rapporter via Power BI

Emarketeer, et komplet kommunikationsværktøj

Med eMarketeer får du et komplet værktøj til at håndtere e-mail, SMS, kundeundersøgelser, events og formularer. Derudover kan du automatisere kommunikationsflowet mod dine kunder og få webstatistik på din hjemmeside.

10 tips til øget kundetilfredshed

Langt de fleste virksomheder vil gerne være bedre til at yde god kundeservice. Men det er som så meget andet i hverdagen, lettere sagt end gjort at omsætte teorier i praksis. Derfor har vi her lavet en liste med 10 praktiske råd.

Brug NPS til at måle kundetilfredsheden

Net Promoter Score (NPS) er med sin 0-10 skala verdens mest benyttede metode til måling af kundeloyalitet. Via et enkelt spørgsmål giver kunden feedback på det, som er aktuelt og vigtigt. Målemetoden kan bruges til at måle både loyalitet, tilfredshed og “customer effort” på tværs af hele kunderejsen.

Interesseret?

Vi står klar til at hjælpe dig

Amesto har arbejdet med CRM i mere end 20 år med mere end 500 forskellige virksomheder, så vi ved, hvad der skal til for at få succes. Vi har udviklet en række koncepter og standardløsninger, og har også etableret samarbejder med forskellige aktører, således at vi kan levere den bedste løsning til dig.

Vi har valgt at basere vores løsning på SuperOffice, fordi det er et brugervenligt, cloud-baseret og let tilpasseligt system. Derudover understøtter SuperOffice vores forskellige indsatsområder med løsningerne Standard, Salg, Service og Marketing.