<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1624799804485330&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søge hjemmeside:

Få bedre kundeservice og dermed bedre kundetilfredshed.

MED DET RIGTIGE SYSTEM ER DET NEMMERE AT LEVERE

Bedre kundeservice.

Leder du efter et kundeservicesystem? En god kundeoplevelse handler i bund og grund om noget så simpelt som at sælge et produkt eller en service, der virker, og at optræde behageligt over for dine kunder. Så enkelt er det. Det bliver meget nemmere med det rigtige værktøj!

SuperOffice CRM kan hjælpe til

Øget kundetilfredshed.

God kundeservice handler om at besvare alle henvendelser, så snart de ankommer. I dagens marked forventes det, at du er tilgængelig overalt, og har det fulde overblik. Kundeopfølgning er let i vores CRM-software. Løsningens design hjælper dig med at øge produktiviteten i løbet af få uger ved at strømline, hvordan du opbevarer og bruger information.

Gratis Guide

Hvordan kan du opnå større kundetilfredshed?

20% af dine kunder tegner sig for 80% af rentabiliteten. Ved du, hvem dine 20% er, og hvad de syntes om dig? 

Med denne guide giver vi dig tip til hvordan du kan øge din kundetilfredshed, så du bliver den bedste i kundeklassen!

Hvis kundetilfredshed er vigtig – hvorfor måles den af ​​så få, på en struktureret måde?
 
Har du fx. styr på: 
 • Hvem der er dine 20 mest tilfredse kunder?
 • Hvorfor disse kunder er så tilfredse?
 • Hvilke 20 kunder du risikerer at miste?
 • Hvor meget omsætter disse kunder?
 • Hvilke af ​​dine 100 største kunder har du ikke haft kontakt med inden for de sidste 3 måneder?

Vores metode er enkel: 

 1. Kategoriser kunderne, minimum efter hvor meget de omsætter  for hos dig på årsbasis. 
 2. Opstil en handlingsplan for de forskellige kategorier af kunder. 
 3. Opstil en handlingsplan for, hvordan man håndterer potentielle "Detractors" og "Ambassadors".
 4. Stil tilfredshedsspørgsmålet til alle kunder løbende. Bemærk, at der ikke bør sendes flere undersøgelser, end du har kapacitet til at følge op.
 5. Sikre at den ansvarlige sælger / supportperson får en besked i CRM-systemet om både potentielle "detractors" og "ambassadører". Alt dette bør følges op med et opkald!
 6. Følg op på hvordan det går i forhold til fastsatte delmål, 

Med vores løsning får du ikke nødvendigvis gjort alle kunder tilfredse, da vores løsning ikke påvirker dine leverede produkter og services. Men vi lover at gøre en forskel, indenfoir de områder som vi kan påvirke. Det er ligesom livet generelt. Med en indsats på 20 procent når vi ofte et resultat på 80 procent. Man skal kravle før end man kan gå.

Det er ikke systemløsningen som i første omgang kræver mest tid og flest ressourcer. Det er, at det du har etableret i dine strategier, også bliver gjort og fulgt op på.

Vores bud på en løsning til øget kundetilfredshed indeholder: 

 • SuperOffice CRM til kundestyring og sagsstyring 
 • Integration med dit forretningssystem for automatisk kategorisering og opdatering af virksomheds- og kontaktoplysninger 
 • Værktøjer til NPS-kortlægning og opfølgning
 • Rapporter via Power BI

Emarketeer, et komplet kommunikationsværktøj

Med eMarketeer får du et komplet værktøj til at håndtere e-mail, SMS, kundeundersøgelser, events og formularer. Derudover kan du automatisere kommunikationsflowet mod dine kunder og få webstatistik på din hjemmeside.

10 tips til øget kundetilfredshed

Langt de fleste virksomheder vil gerne være bedre til at yde god kundeservice. Men det er som så meget andet i hverdagen, lettere sagt end gjort at omsætte teorier i praksis. Derfor har vi her lavet en liste med 10 praktiske råd.

Brug NPS til at måle kundetilfredsheden

Net Promoter Score (NPS) er med sin 0-10 skala verdens mest benyttede metode til måling af kundeloyalitet. Via et enkelt spørgsmål giver kunden feedback på det, som er aktuelt og vigtigt. Målemetoden kan bruges til at måle både loyalitet, tilfredshed og “customer effort” på tværs af hele kunderejsen.

SuperOffice Service

Har du styr på alle dine indkomne henvendelser?

Langt de fleste virksomheder får dagligt mange henvendelser fra deres kunder, potentielle kunder og måske også jobsøgende. Hvordan virksomhederne håndterer disse henvendelser er dog meget varierende.

Ved du, om henvendelser til din virksomhed når den rette person? Og om de, som henvender sig, rent faktisk får de svar, de har brug for indenfor rimelig tid? Manglende overblik over indkomne henvendelser kan føre til ineffektivitet og utilfredse kunder.

Løsningen på dette er et godt system med funktioner, der gør det nemmere for service- og supportteamene i din virksomhed at håndtere henvendelser og løse kundernes problemer, uanset hvilken kanal de tager kontakt fra.